|
Во Франковске гей-клуб? Шо за утка?![]()
"Да, человека не понимают." - Кто? - Все. И он сам не понимает себя."
Против - не против, но таки испужалась )))
"Да, человека не понимают." - Кто? - Все. И он сам не понимает себя."
Якби ж то. Я б сам радо пристав на федеративний устрій, щоб мені потім ніхто не тикав "восток кормит запад". Але проблема стане тільки гострішою: місцеві "князі-феодали" будуть красти ще більше, тому в Україні потрібна централізована жорстка влада. Якби все, що збирається на митниці йшло в міський бюджет, якби ніхто не крав в таких жахливих масштабах с місцевих бюджетів, я би вже давно жив у другій ФранціїНу припустимо, що стане Новоросія суб`єктом федерації. Прості одесити від цього виграють? Хотілося б вірити, але.. я особисто не вірю.
Доборолась Україна до самого краю, гірше ляха свої діти її розпинають. (с)
Галичани розходяться у поглядах щодо 8 березня
«Багато квітів купують молоді чоловіки. Переважно тюльпани, це весняна квіточка. Ми дуже втомились, бо від самісінького ранку багато людей», – розповіла продавець.
На львівських вулицях зустрічала чимало жінок із квітами, у кав’ярнях не було вільних місць. Як ставляться жінки і чоловіки до 8 березня, цікавлюсь у перехожих?
http://www.radiosvoboda.org/content/article/2331871.html
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
А некоторые только о борьбе и думают.Львівська міська організація Партії регіонів провела святкову акцію з нагоди 8 -AAA+
березня, привітавши львів’янок з Днем жінки та весни.
Про це ЗІКу повідомила прес-служба Львівської обласної організації Партії регіонів.
Зокрема, у рамках акції на вул. Петлюри у Львові активісти Партії регіонів проводили серед перехожих різноманітні святкові конкурси, даруючи за участь у них невеличкі презенти. Перехожим чоловікам пропонували заспівати коханим жінкам пісню або привселюдно привітати їх зі святом в обмін на кульку чи квіти, які згодом чоловіки мали подарувати представницям прекрасної статі.
Натомість жінки та дівчата, які брали участь у конкурсах, отримували в подарунок набір прикрас.
Загалом протягом двох годин акції активісти Партії регіонів вручили різноманітні подарунки понад двомстам учасникам акції.
Проте найбільшим сюрпризом акції до 8 березня стало привселюдне освідчення одного із учасників коханій дівчині. Парубок не тільки погодився урочисто привітати свою дівчину посеред вулиці, але й запропонував їй у цей святковий день «руку і серце». Супутниця такого романтичного перехожого під оплески очевидців погодилася одружитися з ним. Ощасливлена пара наречених подякувала активістам Партії регіонів за вдалу весняну акцію та поєднання сердець закоханих.
МЫ ИЗ ОДЕССЫ И ГОРДИМСЯ ЭТИМ!
К 20-й годовщине независимости Украины Музей освободительных движений во Львове будет открыт.
Как передает корреспондент УНИАН, такое обещание сегодня во время встречи с лауреатами Шевченковской премии дал председатель Львовской ОГА Михаил ЦЫМБАЛЮК.
«Львовская облгосадминистрация, Львовский областной совет и городская власть должны и сделают все для того, чтобы к 20-й годовщине независимости Украины этот музей был открыт», - заверил М.ЦЫМБАЛЮК.
Социальные закладки