| ||
Тема: Языковая проблема - 3D
А Ви знаєте я і не поспішаю. “Пізнайте правду, і правда визволить вас...”.
В тому і справа, що не одне десятиліття пропаґованими московcькою імперією міфами про “вєлічіє і могущєство руского язика” маємо такі наслідки. Тотальна русифікація продовжує руйнувати свідомість пересічного українця і сьогодні. Я міг би з Вами детальніше поговорити на цю тему але пильні україноненависники одразу закриють мені "рота". Якщо Ви так переконані що розмовляєте російською то на здоровя. Але є правда і кривицька мова, що нині іменується “російською” не є російською.
“Коли українські молоді письменники змужніють, то вони доведуть, що московська мова є лише дикунською говіркою, порівнюючи її до мови української. Коли вони повитягають з московської мови все українське, то найзапекліший московський шовініст буде змушений визнати жалюгідне убозтво і нижчість московської говірки супроти української мови”.
(Григорій Квітка-Основ’яненко, Лист до А.Красовського 28.ХІІ.1841)
....С фашистской силой темною , с москальскою ордой....
Ах, как он был прав.. как он был прав!!!
Собственно, он и сейчас прав..
Поскольку с того времени так ничего и не изменилось..
Нi молоді письменники не змужніли и соответственно ничего никому не доказали.. ни найзапекліши московськi шовіністи ничего не визнали.
Так что все еще впереди...
Последний раз редактировалось Natika; 25.02.2011 в 20:15.
/* мерзко хихикает */
И шо же он сказал нового?
Особенно если учесть что эту часть:
Вы "потеряли".Президент объяснил, что нынешний парламент не предоставит 300 голосов, необходимых для предоставления русскому языку статуса государственного . В то же время он пообещал, что в ближайшее время в Украине будет принят соответствующий закон о языках . «Мы обязаны принять такой закон, который обеспечит защиту прав русскоязычных людей , и украиноязычных», – заявил он.
Кстати, а не подскажете с какого года в Украине государственным языком украинский?![]()
Якщо вам від того полегшає, можете вважати, що я розмовляю на суахілі. Я ж залишусь при своєму)
Ну, і коли ж?)“Коли українські молоді письменники змужніють, то вони доведуть, що московська мова є лише дикунською говіркою, порівнюючи її до мови української. Коли вони повитягають з московської мови все українське, то найзапекліший московський шовініст буде змушений визнати жалюгідне убозтво і нижчість московської говірки супроти української мови”.
(Григорій Квітка-Основ’яненко, Лист до А.Красовського 28.ХІІ.1841)
А якщо серйозно - чого ви добиваєтесь, вириваючи цитати з історичного контексту й намагаючись вкотре влаштовувати безглузде міряння, яка мова краща, яка мова гірша? Кожна мова є самодостатня. І намагаючись принизити російську, ви жодним чином не працюєте в плюс українській. Так само як і ваші нібито затяті опоненти, а насправді - люди однієї з вами крові (маю на увазі радикалів), котрі зневажають українську. Коли є такі захисники, і ворогів не треба. І тим гостріша зворотня реакція. Невже життя нічому не вчить...
И это пройдет.
Письмо от НСЗ
оказывается тут была жестокая расправа...Неуловимый Джо ?чета ты поздно троллить начал)))) все уже давно отгребли свое и свалили))) или ты расстроен что тебе не досталось на орехи? в следующий раз.. ок?
Социальные закладки