|
я пока о тебе правды не услышал.
На счет поцелуев в попку....ну я не знаю, если между вами, борцами за гречу и любителями Януковича принято целовать в попку своих однодумцев, флаг вам в руки. Свои эротические фантазии держи при себе.
PS То-то я смотрю Склиф с вазелином носится )))))
Своими руками ничего не делаю! Они у меня золотые, правда растут из ж.пы.
А ви спаситесь?
" Я відповідаю вам тому, щоб не тільки показати іншим людям вашу абсурдність, яку ви нав"язуєте їм. Бо відкидаючи розуміння націоналізму, нації, національності, титульної нації, не тільки приховуєте, а знищуєте науково історичний фактичний розвиток народів і держав з самого початку зародження і створення держав, бо ці події ровиваються разом і одночасно. Приблизно і аналогічно відроджуються і держави, як і сучасна Україна на теріторіальній і народній основі одного і єдиного народу Християнської Київської Русі. Але для
вас це тільки сводиться в однобічне розуміння і визначення не як національне патріотичне почуття передусім в любові до свого народу, землі, держави, як передумови початку поваги до всіх людей світу, бо коли і ближніх своїх незаслужено, преступно від глупоти своєї ображаючи називаїте фашисти - націки - бандеровці - галіцаї і т.п. Тому народи світу ніколи не будуть поважати нас саме через вас, бо не поважаєте передусім самих себе, тому що не поважаєте і не розумієте і ближніх своїх. Тому і не зможете пояснити, чому користуєтесь і пишите зараз в темі: "Ваша національність" яку відкрив ваш
однодумець "Снайпер". Але ваші наміри відомі, як і сказано: " щоб сатана не заподіяв нам шкоди, бо нам відомі його наміри." (2. Кор. 2; 11) Бо ви навчені не розуміти: націоналізму, націй народів і національностей, а навпаки приучені відхиляти і відкидати головне в ньому пізнання і розуміння національного патріотизму та титульної нації в т/ч і народу Християнської Київської Русі т.т. Руських, а не "русских'', бо це быльше означаэ належності до "Россиян", бо такої національності не існує, як і "великорос" так само і "малорос", або «новорос». Хіба вам не відомо що Руськими до 1918 р. називали себе саме люди сучасної України? Що починаючи саме з 1918 р. починається так звана активна "українізація" для розділення і відділення Руських в Україні від Руських мешканців в ".России" годних визнати Християнську Київську Русь вже ніби "Россиею". Але з цим ніколи не могла погодитись Християнська Православна Церков Русі, що і стало однією з причин знищення 380 000 церковно службовців, тільки за один перший 1918 р. після захоплення влади більшовиками – комуністами, із мавшихся тоді в Російській Імперії 400 000. Хіба це не було продовженням знищення Руського народу організованного і задіяного комуністами – більшовиками кульмінацією якого стало геноцидний голодомор 1933 року? Та початоком цьому стало татаромонгольське іго, і
ганебну роль виконав в свій час саме Російський Цар Петро 1 віддавший на казнь свого сина Олексія, який відстоював ідеї Христянської Руської Православної Церкви. І почалась активна фапьсіфікація історії Русі. Я дякую Богу за Галичіну, яка розбудили в сучасній Україні Христянський Дух національності Руської людини для Русі, якого зараз так не вистачає Руським в Росії. Хіба не в маленькій Іудеї народився Господь Ісус Христос? Хіба Єрусалим і річка І Іордан не нагадують вам Київ і Дніпро? Я маю на увазі тут тільки духовне значення. Бо саме Росія не визнає значення націоналізму, відвергає його і активно бориться і протистоїть йому. Саме Росія в своєму беззаконі намагається і досі зайняти місце Русі. Як і сказано: "На Мойсеєвому сидінні сіли книжники і фарисеї." (Мтв. 22 : 2). І саме по причині, що в Росії саме Руські не мають визнання як Титульної нації народу з чітко визначеною національностю , а кожна людина має чітку визначену окремо тільки свою національність наприклад:, Татарин, Чукча …т.д. і т.п. але тільки вже як громадянин Росії, а не Русі. Майбутні негативні наслідки для Росіії відчуваються вже сьогодні. Татарстан на своїй теріторії вже визнав на рівних
правах крім державного єдиного "русского языка" і татарську мову, а тепер наполягають і на визнані її державною на всій теріторії Росії. І в той же самий час в Росії відбуваються переслідування Руських так би мовити ніби за ознаку національних фашистів! І порівняйте з становищем в сучасній Україні де саме руськомовні прихильники Росії так само ненавдять Галичан і западенців, прихильників і користувачив Української мови і знову ніби за ознаку називаючи їх фашистами, націками, націоналістами. Принизивши роль і значення Титульної нації, цивілізовані країни західної Європи втрачають свій етнічно
науковий і культурний розвиток і в рівні життя. Особисто в цьому ракурсі втрачає Росія. Вона зараз не може визнати націоналізм і Титульну націю Руськими, бо не може чесно і відверто пояснити Руському народу які цілі і наміри предбачались при переімінуванні Русі на Росію??? Якщо наміри татаромонгольських завойовників Київської Русі переімінувавши її в "Золоту Орду" практично відомі, яка потім впала під тиском передусім Руської Московії, східної частини Християнської Київської Русі! Які по амбіційним замислам почапи утворювати нову державу в Московії обравши собі Царя. І вже тільки
потім настала епоха Царської Російської Імперії з столицею в Пітербургі. Яка так само впала по Ленінському вислову: "Россия завоевана большевиками"! Керівники якої на жаль розуміли, що при господстві комуністів в Росії, Християнська Православна релігія не сувмістна з їх замислами. Про це я вже писав. Але і замінивши назву Россия на СССР, який і закономірно рухнув як зрубане дерево не приносяще добрі плоди. Подібно так рухне і назва Росія, а повстане і відновиться Християнська Київська Русь від Карпат до Тихого океана! Бо ніякі зрадники коллаборанционісти не в силі порушити закон
природи встановлений Богом, для життя людини. Не йдіть на компроміси і в малому на згоду з людьми, які не розуміють націоналізму і титульної нації народу. Бо навіть і така сильна і розумна людина як "kiyanin" і Він маленько спіткнувся в розуміні Титульної нації США , бо вона розкривається в розумінні більше Англійського національного етносу, і подібним чіном пізнається і в інших країнах світу.
Ви і досі не розумієте, що таке Руські землі? На яких підставах Руські землі належать Росії? Хіба земля Руська не належить Руському народу? Хіба ви нерозумієте, що національного етносу "російський народ" не існує? А існують тільки національності: Руські, Татари, Чуваші, Башкіри, Чукчі. Якути і т.д і т.п. Тому єдиної національності "росіянин" не існує.
Тепер зрозумійте самі, чи не сліпі ви, бо вже вимираєте як "тупиковая ветвь развития"
а потом будешь ходить и растирать сопли по лицу в "вопросах модераторам" что тебя в личке обижают...
Кстати, никто не видел Бывалого с его примерами моих антиукраинских кровожадно-шовинистических постов?
сдулась коала?
1. Почему бы не вспомнить более ранние названия данной територии, которую незаконно включили в состав РФ. Кстати а как именно передали юг УССР, был договор? и в чем незаконность?
2. Признание языка как языка нацменьшинства не означает признание его государственным. Открой глазики и почитай будь добр внимательно.
3. А когда то я не мог сходить на фильм с украинским переводом.........и не знаю смогу ли сходить в будущем....а вдргу марсиане захватят землю и запретят кинотетары.....ты смешон
4. да? а чтатистика а не голословные обвинения. А хартия требует наличия школ с языком обычения национального меньшинства? Она требует возможности этого (школы , классы) в чем проблема? или тебе муляют глаза украинские школы в Одессе?
5. Вакарчук называл русский язык собачим? да ну.....вот это он говорил: http://www.rupor.info/fokus/2009/02/04/ivan-vakarchuk-russkij-jazik-ja-znaju-luchshe-bols/
6. а твоя статья смешна как и ты, особенно там где говориться о русских на широкой ноге и нищих украинцах везущих на отдых мешок картошки и десять килограмм сала.
Социальные закладки