| ||
Тема: А Вы националист?
А Вы бы вместо флуда ответили бы на поставленный вопрос о Донцове - как он уберег украинскую нацию, как нацию, во времена советской власти из Канады? (вот кто действительно был за три моря)
-----
На поставленный Вами вопрос отвечу так - изучать национализм лучше всего на живых примерах, там где он расцвел махровым цветом и губительные последствия его уже очевидны.
Мудрість протилежна вашій хитрості, і це я вам зо всією очевидністю показав на стор. 339 в пості № 10169. Державу створює, закріпляє і утримує єдина національність народу, а не навпаки. Керуючись цим логічним постулатом отримуємо і логічний історичний прогнозований висновок.
Росія під цією назвою розпадеться, бо не існує національності "росіянин", а існує жива Русь, як Християнська Київська Русь, де головною, основною серцевиною часткою Є сучасна Україна. В якій 75% населення називають себе Українцями, насправді і по суті в істині Є прямі потомки Русі, тому вони Руські!!! А ви, відвергаючи Націоналізм відвергаєте і основу Національного Патріотизму тітульної нації, і цим самим знищуєте Русььку Національну Ідею, яка по суті в істині Є і Українською Національною Ідеєю! Тому я і визнаю вас за ворогів Руської Національної Ідеї!
[QUOTE=NoNaMe Club;18102994]А я русский хахол, у меня грудь калесом. Янукович - президент! Ющенко - *&^*^!
Ты темой не промахнулся, русский хохол?
Социальные закладки