Результаты опроса: Ваше мнение

Голосовавшие
14. Вы ещё не голосовали в этом опросе
  • Не согласен

1 7.14%
  • Согласен, но не совсем

0 0%
  • Разделяю мнение

13 92.86%

Тема: Современная Украина. Реалии и прогнозы.

Закрытая тема
Страница 279 из 758 ПерваяПервая ... 179 229 269 277 278 279 280 281 289 329 379 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 5,561 по 5,580 из 15158
  1. Вверх #5561
    User banned Аватар для ALKA
    Цитата Сообщение от STK Посмотреть сообщение
    Куда там таким невеликим регіональним мовам, як іспанській, португальській, французькій, китайській, до всепланетарної російської
    Я розумію, що таке манія величі, але постарайся трохи скпромніше бути, російська далеко не сама поширена мова на Землі.
    СТК будете удивлены,многие молодые в Польше довольно сносно говорят по русски...по крайней мере в портовых городах..а например про Эстонию так это "закон природы"...В Египте как то по работе ругался с арабом...так тот все норовил перейти на русский...
    То что это язык межнационального общения-факт.Может сейчас не такой распространенный как раньше но все же.
    Теперь перейдем к украинскому....

2. Вверх #5562
    Живёт на форуме
    Цитата Сообщение от ALKA Посмотреть сообщение
    проблема в том что Эразмус не был....
    Зачем же врать?

3. Вверх #5563
    Не покидает форум Аватар для YOKO
    Франция дала согласие помогать Украине вступить в ЕС

Порог французского консерватизма относительно расширения Европы преодолен. Главы государств Франции и Украины договорились о том, что Франция будет способствовать евроинтеграции Украины.
    Тут могла бути ваша реклама

4. Вверх #5564
    Почетный старожил

Так удивился - YOKO и на русском...
    Кто такой дурак - всякий инакомыслящий.
    (с) Флобер

5. Вверх #5565
    User banned Аватар для VLD
    Цитата Сообщение от Ant Посмотреть сообщение
    Так удивился - YOKO и на русском...
    На какое унижение не пойдешь, если так красиво озаглавленная статья только на русском

6. Вверх #5566
    Не покидает форум
    Куда там таким невеликим регіональним мовам, як іспанській, португальській, французькій, китайській, до всепланетарної російської
    Я розумію, що таке манія величі, але постарайся трохи скпромніше бути, російська далеко не сама поширена мова на Землі.
    Больше всего людей в мире говорят на КИТАЙСКОМ языке.
    НО! Это язык ИЗОЛИРОВАННЫЙ. На нём говорят только китайцы. И больше никто.
    А речь идёт о МЕЖДУНАРОДНЫХ языках. То-есть о языках, которые широко применяются в общении МЕЖДУ разноязычными народами.
    И таких языков сейчас только два - английский и русский.
    Как бы кому-то ни было противно...

PS. а при чём мания величия? У меня как раз родной язык - украинский. До школы я вообще никакого другого языка не знал...

7. Вверх #5567
    Не покидает форум Аватар для Gloomy Wolf
    Цитата Сообщение от АТ Посмотреть сообщение
    А речь идёт о МЕЖДУНАРОДНЫХ языках. То-есть о языках, которые широко применяются в общении МЕЖДУ разноязычными народами.
    В Магрибе, например, то же самое можно сказать о французском. Но, по умолчанию, единственный по-настоящему интернациональный язык английский.

8. Вверх #5568
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от Gloomy Wolf Посмотреть сообщение
    ... Но, по умолчанию, единственный по-настоящему интернациональный язык английский.
    Ну так я ж его и поставил на первое место.

PS. Единственный недостаток английского, который не даёт ему полностью вытеснить с международной арены русский язык - это то, что братья-славяне не всегда этим английским владеют.

9. Вверх #5569
    Живёт на форуме
    Ну так я ж его и поставил на первое место.

PS. Единственный недостаток английского, который не даёт ему полностью вытеснить с международной арены русский язык - это то, что братья-славяне не всегда этим английским владеют.
    А русским всегда?

10. Вверх #5570
    Канібал Аватар для STK
    Больше всего людей в мире говорят на КИТАЙСКОМ языке.
    НО! Это язык ИЗОЛИРОВАННЫЙ. На нём говорят только китайцы. И больше никто.

PS. а при чём мания величия? У меня как раз родной язык - украинский. До школы я вообще никакого другого языка не знал...
    В ООН не дві, а шість офіційних мов міжнародного спілкування і російська не сама поширена з них.
    Краще згинути вовком, ніж жити псом!

11. Вверх #5571
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от Erasmus Посмотреть сообщение
    А русским всегда?
    Со словарём - таки да, хоть это вам и противно.

12. Вверх #5572
    Не покидает форум
    В ООН не дві, а шість офіційних мов міжнародного спілкування і російська не сама поширена з них.
    Так де ж та ООН, а де ми...

13. Вверх #5573
    User banned Аватар для Че Бурашка
    Испанский и португальский забыл.

14. Вверх #5574
    Не покидает форум
    Цитата Сообщение от Че Бурашка Посмотреть сообщение
    Согласен, но они локальные. И не в нашем регионе, больше в Латинской Америке.

15. Вверх #5575
    Канібал Аватар для STK
    Согласен, но они локальные. И не в нашем регионе, больше в Латинской Америке.
    А російською говорять по всьому світу.

16. Вверх #5576
    Канібал Аватар для STK
    Цитата Сообщение от Че Бурашка Посмотреть сообщение
    Англійська, французька, іспанська, російська, китайська і арабська є офіційними мовами міжнародного спілкування в ООН і інших організаціях.

17. Вверх #5577
    Не покидает форум
    Англійська, французька, іспанська, російська, китайська і арабська є офіційними мовами міжнародного спілкування в ООН і інших організаціях.
    Чудово, але яке вiдношення це має до реалiй та прогнозiв?

18. Вверх #5578
    Політичний казкар
    Французы скоро будут председательствовать в Совете Европы. В этом свете это заявление улучшить прогнозы на вступление Украины в ЕС.
    От така {censored}, малята...

19. Вверх #5579
    User banned Аватар для ALKA
    Интересно а на официальном сайте президента об этом что-нибудь есть ?

20. Вверх #5580
    Живёт на форуме Аватар для Squee
    Думал - куда это запостить, так как сообщение затрагивает несколько вопросов, очень популярных здесь. Решил, что в этой теме ему будет лучше всего. Это сообщение с неполитического форума, с позицией автора я полностью согласен.
    Про партії:
    Для приколу, який в мене є знайомий - "прихільник" Янека: всі вибори від 2004 року голосує за них. бувший полковник радянської армії, ракетчик, 10 років таборів за політику, політолог, писав першу програму для УНА-УНСО. В"ячеслав Чорновол для нього просто "Славко", бо сиділи разом. Дуже розумний чел, з ним дуже цікаво спілкуватись.

Так от, його мотивація: він вважає Юща більше американо-орієнтованим, а Україні потрібна Євро-орієнтація, тому східна орієнтація ПР - типу має врівноважувати вектор, щоб він дивився в Європу. І ще мотив: або Регіони стануть дійсно проукраїнською силою(типу перевиховаються під тиском реалій), або вони поставлять на диби цю країну і народ їх порве в буквальному розумінні вмивши країну кров"ю. Країну може розірвати? Можливо. Але значить така доля. Не втрималась в існуючих кордонах? Ну тоді не заслужили її, раз не змогли домовитись.

Про мову:
    Тут все просто. Тему треба було давно зняти. Такі речі як державна символіка, мова - просто не повинні обговорюватись. Єдина мова, герб, прапор = єдина країна. Риску підвели і все. Що абсолютно НЕ заважає різним національностям громадян України використовувати яку завгодно мову в побуті і приватному житті.

Маю пояснити свою позицію.

(Ремарка: щоб зняти упередженність на рівні особистостей - мій тато з Уралу, до кінця життя не заговорив українською, хоча майже все життя прожив на Західній. Мама з Центральної України. Ну а я народився і виріс "бандерівцем". Бо для всієї своєї родини в Києві, Миколаєві і Уралу - я завжди "хлопець з Бандерштадту". Я вчився в російській школі, в червоному радянському паспорті я записався "русский" - інакше тато мене би вигнав з дому, як і належить справжньому російському шовіністу.)

Так от шановні... Давайте поважати цю багатостраждальну країну і її націю. Ви хочете мати культурний простір наповнений російською мовою? Але цим займається одна велика країна на північному сході. Це не повинно бути проблемою держави Україна. Вона має відновити свій культурний простір. І не важливо яка кров тече в ваших жилах - головне це дух і ким ви себе відчуваєте. Ділення на нації за ознакою крові - це вже архаїка. В сучасному світі все трохи складніше.

От уявіть собі найгірший варіант - повна ж.о.п.а і біда чорна в Україні. Етнічному росіянину є куда податись - його радо прийме РФ. Там велика демографічна пустота за Уралом і вічна нестача гарматного м"яса для воєн на Кавказі. Бідному єврею завжди будуть раді на його історичній батьківщині. Наші закарпатські угорці - переберуться на той бік кордону і легко опиняться в угорському культурному середовищі. А куда податись українцю? НЕМА в світі більше для нього рідної землі. Він живе тут і зараз! І це в першу чергу його земля і його країна. Всі інші - тут все ж гості. А гості мають поважати господаря.

Кримчани - не ображайтесь. Так, це регіон з непростою історією. І я навіть не кажу що це дуже Україна. Але це і не Росія. Вибачте, але і "вас там не стояло" коли татари його населяли з давніх часів. Я знаю які там непрості відносини з кримчаками. Так, це проблема. Але необережні кроки можуть привести до дуже поганих наслідків. Скажу цинічну річ: з точки зору України краще отримати дружню татарську країну(колись давши Криму путівку в самостійне життя), ніж форпост російської імперії. Те, що світські мусліми адекватні і вміють працювати - видно на прикладі Туреччини. До їх курортів і сервісу - Криму як до ... ну ви в курсі.

Можу повернути назад аргумент про "хамство на Західній" (100% цього давно нема в сфері торгівлі і обслуговування) - в Криму білолиці офіціанти вперто роблять вигляд що не розуміють слово "рахунок". Але чудово розуміють рик - "это счет, мля". Татари привітно строять либу всім і всіх розуміють.

Резюме про мову: так, Україні необхідно відновити своє культурне середовище. Виховати 2-3 покоління людей, які виросли тут, знають її мову. Тобто нормальних таких громадян своєї держави, які є в любої нормальної євпропейської країни. А от тоді - можна починати говорити про інші державні.

Ви хочете щоб ваш кіндер знав російську? Це вибачте ваші проблеми. От мій буде знати 3.(+англ). По можливості зроблю щоб знав більше. Але це мій кіндер і мої проблеми і мій клопіт заробити додаткові гроші. А всі ці розмови "я плачу податки, дайте мені школу на суахілі!" - несерйозно. Ми платимо податкі і на силові структури, але ніхто не вимагає персонального охоронця в міліцейській формі.
    Наразі маємо більше проблеми купити ДВД з українським перекладом фільма, ніж російським. Тому не там думаю бачимо проблему.

Про газ:
    Тут все чітко і ясно. В теперішнього керівництва РФ нема політики, є бізнес. І політика тільки інструмент для бізнесу. Для внутрішнього споживання піплу підсовується ахінея про "велич імперії" і якусь реставрацію совдепа, назовні маємо "бабло побеждает добро". Так, вони типу показують якій уряд їм подобається, якій ні. Але приклад бацька Лукашенка показує - в яку позу не ставай, в які місця не цілуй маленького кремлівського фюрера, а ціну тобі поставлять таку, щоб купити ще одного Шеву для потреб Челсі, або чергову яхту для губернатора Чукоткі.

Тому бідкатись про газ по 230 чи 250 - не треба. Це проблема Ахметова і Пінчука в першу чергу. Це їх виробництва нераціонально споживають газ. Так, там працюють люди. Але якщо в цих людей невелика зарплата, а більшість прибутків власники лишають в офф-шорах, то хай інвестують свої прибутки нові економічні лінії. А від шари треба відвикати. Шара скінчилась.
    Последний раз редактировалось Squee; 08.10.2007 в 19:31.
    Гармонично недоразвитая личность
    Carthago delenda est

Закрытая тема
Страница 279 из 758 ПерваяПервая ... 179 229 269 277 278 279 280 281 289 329 379 ... ПоследняяПоследняя

Метки этой темы

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права