| ||
Згідно вашої логіки, будь-які докази на етапі досудового слідства - це наклепи.
Отож, на основі наклепів у нас і саджають.
Розсмішили... Це перелік такої категорії людей, котрі всередині носять лише гниль і здатні матір рідну продати.
Звісно, я не суд. Але ти чув про суд Божий і суд людський, от цей перелік (не)людей до останнього й потрапив.
Чомусь Ви усі так боїтесь інформації.
У США зараз відбуваються масові звільнення у зв'язку з витоками WikiLeaks, а у нас треба чекати рішення европейського суду, аби довести, що Межигір'я було нагло "стирено".
"Цей народ знаходить більше задоволення в рабстві, ніж у свободі" (c)
Я думаю, що усі наші можновладці, колишні і теперішні, самі довели людей до такого зубожіння /морального і матеріального/, що вони змушені погоджуватися на цю копійчину, аби могли купити трохи більше гречки ніж їм дозволяють їхні заробітки...
А перед Божим судом чим вони завинили? Та ця маленька людина просто ангелик порівняно з будь-яким політиком, і узагалі вся політика далека від божої благодаті.
ПС. Чому мені ні разу не пропонували гроші на виборах? І моїм близьким і знайомим теж )
Последний раз редактировалось Фрези Грант; 01.02.2011 в 10:12.
"Да, человека не понимают." - Кто? - Все. И он сам не понимает себя."
На Западной Украине появилась водка с приятным для местных жителей названием «Бандеровская западенка», с этикеткой в красно-черных цветах и ценой около 50грн.
а утверждают, что в Упа не выпивали (как и сам Бандера)... но ради чистогана и козла назовешь бараном..![]()
Ось це все, що цитоване, Ви кажете серйозно? Ви справді так дивитесь на світ? Я живу в Тернополі, але про опублікування списків взнала з інтернету. Моєму обуренню немає меж! І не тому, що моє прізвище, адреса і телефон є у тому списку, їх там немає. Отож...
На це можу сказати, бо я таки поцікавилась змістом списку, що там є мої знайомі, люди гідні поваги і довіри, перебудовувати з ними стосунки я не буду. Цей список може призвести тільки до провокацій і інсинуацій проти людей, які за гроші чи з переконань зробили свій вибір, а Конституція гарантувала їм, що він буде таємним. Ви собі не уявляли ситуацію, коли це ваше прізвище знаходитимеся у подібному списку і це вам будуть телефонувати і матюкатись у слухавку, це вам будуть якоюсь гидотою мастити двері, це вас і ваших дітей будуть піддавати обструкції... Бо якщо вже такий список з'явився, то до решти один крок. Яка ж демократія запанує - прозорість і відкритість у всьому! Наперекір законам і моралі.
Ці люди не вчиняли злочину. Вони прийшли на виборчу дільницю й проголосували. Злочин вчинено проти них - порушена таємниця голосування. Якщо я правильно пам'ятаю, то це карний злочин.
[QUOTE=at3s;17795477]Розсмішили... Це перелік такої категорії людей, котрі всередині носять лише гниль і здатні матір рідну продати.
Ще раз скажу, що там є багато достойних людей. Можливо за цей рік вони усвідомили, що помилились, що роблять такий вибір, можливо їхні переконання не змінились. Але навішувати ярлики радянського штибу на людей, більшість (а може й жодного) з яких Ви не знаєте особисто, непристойно. Непристойно виправдовувати порушення закону тим, що начебто воно веде до торжества правди.
Последний раз редактировалось Soleil_; 01.02.2011 в 14:13.
Лень читать? Спросите у господина at3s, чей пост, собственно, и комментировался. А специально для вас и прочих поклонников Свободы (в ваших симпатиях я, кажется, не ошиблась?) - такая вот новость на тему "достали".
Львовяне просят тягнибоковцев не превращать их город в "осажденную крепость". Деятели культуры и предприниматели считают, что агрессивные политические заявления изолируют Львов от остальной Украины.Показать скрытый текст
SPOILER
И это пройдет.
У дураков две беды - дороги и Россия.
Социальные закладки