|
Эххх... Читал последние несколько страниц, как любовный роман...
Шо ж вы, хады, делаете? Хде теперь следующего "патриота" взять???
ЗЫ Одно радует: адекватных людей все-таки больше...
Была такая темка и неоднажды: https://forumodua.com/showthread.php...E1%EB%E8%EA%E0
https://forumodua.com/showthread.php...E1%EB%E8%EA%E0
Угу, только они имеют разные взгляды на свою ответственность за страну.
Кто-то защищает честь государства в спорте, кто-то развивает технологии..., а кто-то флажком машет, борется с памятниками и кричит "Слава Україні!"
Гравировать имена победителей - работа, требующая самоотречения (с)![]()
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Вот попалась на глаза замечательная статья на тему.
http://www.pravda.com.ua/columns/2011/01/25/5826567/Трохи далі подибуємо таке: "Сьогодні російськомовні верстви в основному мовчать на політичній арені України – мовчать не загрожуюче, а скоріше ніби пригнічено. У багатьох із них чітке відчуття, що вони чужі – чужі на чиємусь святі…
Нові символи національного відродження в Україні – жовто-блакитний прапор і тризуб – для більшості росіян в Україні є чужими...Через це росіяни в Україні позбавлені духовного стрижня".
Багато з них і справді чужі в Україні – "чужі на чиємусь святі". Бо насправді це не їхня батьківщина. Незважаючи на те, що в Україні народилися, для багатьох вона таки ЧУЖА.
Цю багатющу землю впереваж розглядали як територію для проживання, для бізнесу, для відпочинку. І тільки. На жаль, для багатьох росіян РІДНОЮ вона так і не стала. Їхні предки колонізовували її, захоплювали.
"Дуже велика кількість нашої так званої політичної еліти є фізичними і психологічними нащадками тих людей, які були носіями сталінського режиму. В Україні є фізичні і психологічні нащадки тих, хто стріляв, — і тих, по кому стріляли.
Якщо нікчеми почувши твоє ім’я здіймають галас, значить воно звучить гордо.
Очередная идеологическая хрень по-украински.Багато з них і справді чужі в Україні – "чужі на чиємусь святі". Бо насправді це не їхня батьківщина. Незважаючи на те, що в Україні народилися, для багатьох вона таки ЧУЖА.
Пока свидомиты рассуждают, кто чужой, а кто свой, жители Южных и Восточных регионов созидают, движут социальную жизнь, заботятся о детях...
Бросайте фигней заниматься, идеологи))
💙💛
Так, так! Ви маєте рацію!!
Ті, хто любить свою країну (народ, культуру та мову) вони ніякі не патріоти і всуціль безвідповідальні, а от ті, що вимагають другу державну мову, чи федеративного облаштування, називають Україну "малоросією", і мають думки щодо подальшого знищення (чи "закріпачення") і країни, і мови - то саме і є "патріоти"!!!
От, лише, чи будуть вони відповідальними за таку її (можливу) долю??
Темный ты человек, бывалый. Не упади со стула - я люблю свою страну, культуру, язык. Представляешь? Поэтому за статус русскому государственного, федерализацию - в целях идеологического объединения в целом по стране...
Это ничего, что я не кричу, что я патриотка и не ставлю по два-три восклицательных знака? А?
💙💛
Патріотизм, шановна, він або є, або його немає! Але ніколи патріот не буде бажати (по-лєнінскі) поразки власній державі... Не можна Україну "любити" і чинити те, що згубне для неї...
Ви скаржитесь модераторам за найменший жарт на Вашу адресу і запросто називаєте людину "темною" (заочно), лише тому, що Ваші погляди на патріотизм інші!
Дійсно, де ж мені до Вашої "світлості", але я розумію, що федеративного облаштування бажають недруги України, вони й підкинули цю ідею, щоб Україну зруйнувати з середини... Отримавши політичну свободу, деякі регіони федерації, в яких до влади, хоч і тимчасово прийшли подібні Вам "патріоти", почнуть проводити "сєвєро-донецькіє" з'їзди і шантажувати центральну владу своїм відокремленням. Ми це вже спострерігали в Криму (при Мішкові, який утік до Москви), а також у Чечні. І бачили чим це закінчується для простого народу... Так що, будь ласка, побійтеся Бога, називаючи себе "патріотом" при таких думках...
Гитлер был патриотом своей страны и тоже кричал с трибуны лозунги и призывы. Почему-то немцы не чтут его как патриота, а совсем наоборот. Жить надо будущим делая выводы из ошибок прошлого, утверждаясь в настоящим. Кидать камни в огород соседа и ругаться со всеми кто не согласен - глупо. Мне "нравятся" эти "патриоты" которые за не понятую национальную идею готовы начать гражданскую войну.
Жизнь карантин у входа в Рай.
Социальные закладки