Сообщение от
T1m
но пришли мы в итоге к слову "запросити" так?

ОМГ! в пятый раз: право предложить = обязанности выйти? 
не отмененный приказ:
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ
НАКАЗ
від 30 червня 1998 року N 482
Про заходи щодо поліпшення нагляду за дорожнім рухом та взаємовідносин міліції із власниками транспортних засобів
Додаток 2
до Типових рекомендацій щодо поліпшення взаємовідносин міліції з учасниками дорожнього руху та власниками транспортних засобів
Порядок забезпечення особистої безпеки працівника міліції під час проведення перевірки транспортних засобів на лінії, якщо водії і (або) пасажири цих транспортних засобів підозрюються у вчиненні правопорушення чи злочину
За всіх обставин, використовуючи будь-яку нагоду, треба намагатися змусити водія вийти з транспортного засобу, що перевіряється, і запропонувати йому відійти на узбіччя проїжджої частини, пояснюючи це необхідністю дотримання безпеки дорожнього руху. Приводом для цього може бути необхідність усунення дрібних несправностей, начебто виявлених працівником міліції (перевірка несправностей задніх світлових приладів, наявності знака аварійної зупинки, вогнегасника, очищення від бруду номерного знака тощо). Дійсна причина зупинки транспортного засобу водієві не називається.
у меня как то (два года тому) было такое, ГАИшник требовал, что бы я вышел из машины для составления протокола, я сказал, что не хочу и пусть он несет протокол ко мне. он тогда: а у Вас задний номер отвалился. я ему: свои хитрости из 482 приказа расскажете кому то другому. тут же отстал
Социальные закладки