|
Ну, женщин он, в общем-то, не чурался...
ЗЫ. Спец. для sergey007 со товарищи: разумеется, эти сведения были выбиты жестокими пытками в подвалах НКВД...Мирон Матвиейко, руководитель Службы Безопасности ЗЧ ОУН, свидетельствовал: "А яка ж ця друга таємниця Бандери, що задля неї Бандера захотів зігнати Баняса зі світу? Її історія коротка. Баняс і хлопці з охорони Бандери були свідками співжиття Бандери з його дружиною Славою. Вони не раз з обуренням розповідали мені, як провідник усієї ОУН бив свою дружину, а то й штурхав її в живіт тоді, коли вона була вагітна.
Один з хлопців, покинувши свій пост охоронця Бандери, прямо мені заявив, що він волить, щоб його розстріляли, але він не може дивитися на знущання Бандери над жінкою.
Коли жінка Бандери поїхала до родильного будинку родити третю дитину, Баняс віддав свою власну дружину в няньки до малих дітей Бандери. Того ж самого дня, коли вірний слуга Бандери повіз його дружину до родильного будинку, Бандера намагався зґвалтувати жінку Баняса, яка про все розповіла своєму чоловікові. Баняс, в свою чергу, з сльозами на очах, розповів цю таємницю мені".
М.В. Матвієйко. Чорні справи 3Ч ОУН. К, 1962, стор.62![]()
очевидно, кошки в округе закончились.Вони не раз з обуренням розповідали мені, як провідник усієї ОУН бив свою дружину, а то й штурхав її в живіт тоді, коли вона була вагітна.
Якщо нікчеми почувши твоє ім’я здіймають галас, значить воно звучить гордо.
В тебе сімейні трабли? Жінка витратила на косметику гроші які Че Бурашка збирав на новеньку відеокарту? Я вельми тобі співчуваю, але до чого нам це обговорювати у "Політиці"?
Щодо справи, то якби в мене було мільйон жінок, як населення у нашому місті котрому влада порадила "затягнути пояси", то звісно я відчув би матеріальну вигоду.
Надеюсь Вы не хуже меня осведомлены, о том чьи интересы представляли бандеровцы. Только кончайте с ахинеей про немцев и фашистов. К Вашему сведению Фелике Этерия финансировалась русскими, квартировалась в Одессе, однако никто не говорит, что восстание было пророссийским.
На счет, перевода согласен. Украинский вариант выглядит куда лучше! Но и тогда это становится призывом к гражданской войне.
Социальные закладки