|
Я просмотрел(а) фильм Г.Червонской "Вся правда о прививках" и не делаю прививки
Я просмотрел(а) фильм Г.Червонской "Вся правда о прививках" и делаю прививки
Я не смотрела Г.Червонской "Вся правда о прививках" и не делаю прививки
Я не смотрела Г.Червонской "Вся правда о прививках" и делаю прививки
Я вообще не задумывалась над этим вопросом
у моего ребёнка повышены эозонофили,иммунолог,центра Резника,сказала,что прививку делать нельзя,так что делайте вывод если у нас смотрел анализы один врач!
Подскажите пожалуйста список обязательных прививок, а то не могу сейчас найти.
У Вас не слишком значительное увеличение, поэтому те специфические заболевания, о котором свидетельствует повышенное количество тромбоцитов - это не Ваше. Но есть такие болячки, при которых нельзя прививать. Судить об этом может врач, который Вашего ребенка видит очно и может оценить его состояние не только по анализам, а так сказать, по совокупности факторов.
И где же все-таки достать Инфанрикс ИПВ? наше время между вакцинами катастрофически утекает, а вакцины в наличии все нет![]()
РРРРРррррррррррррррррррррррррр. Колобочек, я несколько раз повторила, что ХИБ-инфекция и менингококковая инфекция - это разные инфекции. Прививка от ХИБ входит в национальный календарь, прививку против менингококковой инфекции дклают по эпидпоказаниям. Это разные инфекции. Р_А_З_Н_Ы_Е!!!
Согласно данному Приказу МОЗ № 48 от 03.02.2006 „Про порядок проведення профілактичних щеплень в Україні та контроль якості й обігу медичних імунобіологічних препаратів”:
Вакцинація для профілактики кору, епідемічного паротиту та краснухи проводиться комбінованою вакциною (далі - КПК) у віці 12 місяців. Друге щеплення для профілактики кору, паротиту та краснухи проводять дітям у віці 6 років.
Дітям, що не були вакциновані проти кору, паротиту чи краснухи за віком у 12 місяців та в 6 років, щеплення можна починати у будь-якому віці до18 років. У даному разі дитина має отримати 2 дози з дотриманням між ними мінімального інтервалу.
Дітям у віці 15 років, які отримали 1 або 2 щеплення проти кору, але не вакциновані проти епідпаротиту й краснухи і не хворіли на зазначені інфекції, проводиться планове щеплення проти епідпаротиту (хлопці) або проти краснухи (дівчата).
Особи старші 18 років, які не були раніше вакциновані проти зазначених інфекцій, можуть бути щеплені однією дозою за епідемічними показами в будь - якому віці до 30 років.
Перенесене захворювання на кір, епідемічний паротит чи краснуху не є протипоказами до щеплення тривакциною. Якщо в анамнезі перенесені дві з названих хвороб, щеплення треба проводити моновакциною проти тієї інфекції, на яку дитина не хворіла. Робити достовірні висновки про імунність дитини можна тільки за результатами серологічних досліджень: при наявності антитіл класу IgG до відповідного вірусу особа вважається імунною.
Жінки дітородного віку, що не хворіли на краснуху і не були проти неї щеплені, можуть отримувати індивідуальні щеплення за власним бажанням згідно з інструкцією до вакцин.
http://www.**********/content/articles/11.html
Как по мне - это шедевр.Перенесене захворювання на кір, епідемічний паротит чи краснуху не є протипоказами до щеплення тривакциною.
Вы не подскажете, где здесь дают карамэль?
Про порядок проведення профілактичних щеплень в Україні та контроль якості й обігу медичних імунобіологічних препаратів ссылка непосредственно на Приказ МОЗ Украины со всеми изменениями.
Социальные закладки