|
Мы устроим новый бунт
Против
"Свободного" ига!
И первыми отправим
Их
Рубит дрова
В Сибирь!
Администраторы, уберите эту шваль фашистскую и их гитлеровские темы с форума города-Героя Одессы! Имейте хоть каплю совести перед собой и перед жителями города! Мне противно, как истинному и настоящему одесситу, видеть этих ублюдков и недобитков здесь!
голосовать за них? да никогда.. очередные заблудшие, что путают национализм с нацизмом..
я за национализм, но то что я вижу, это нацизм в чистом виде.
ну что можно думать про партию, на форуме сайта которой такие высказывания члена партии :
"Я хочу побачити лідера партії, який скаже :"Коли я прийду до влади то за рік повністю підготую країну до війни з Росією. І за тиждень-два Москва буде наша". Вважаю, що це цілком реально, бо в України є дуже великий науковий потенціал. Якщо гарно попрацювати, то можна розробити зброю, яка зробить мою мрію цілком реальною. Тоді можна було б відновити Київську Русь з центром у Києві."
а в своей программе иметь пункт
"Усунути від влади держслужбовців, які працювали на керівних посадах в компартії СРСР та агентуру КДБ."
это нормально?
а чего стоят 10 рекламных щитов во Львове от их партии, с вырваными с контекста словами Шевченко "Та кохайтесь чорнобривi, та не з москалями!"
не забуду их крики у памятника " Януковича - у Москву. Гурвiца - геть! Януковича - геть! Украiна - украiнцям! Украiна понад усе! Каурова - на палю! Гурвiца - на палю!"
позор нации...![]()
не может быть так чтоб совсем никак...
Це навіть не смішно. Достатньо сказати що премєр російського уряду єврей.
А в Україні віце-премєр Табачник, мер Києва Чернівецький, мер Харкова Добкін, мер Одеси... а ще Коломойський - голова групи Приват, Пінчук - зять Кучми, брати Суркіси, Фельдман - спонсор Юлі Тимошенко, Вадим Рабінович - медіа-магнат...
За них - никогда! Они разжигают межнациональные конфликты, очень агрессивные. Я их просто боюсь.
Well, show me the way
To the next whiskey bar...
muha
Ти вибач мені любий друже за таку відвертість, яку ти можливо навіть будеш класифікувати як непатріотичність,
чи щось у тому дусі, але імхо партія яку ти підтримуєш ДИСКРЕДИТУЄ саме поняття українства.
Саме "Свобода" підриває довіру до проукраїнських партій у російськомовної частини української нації.
Мені доречі вкрай неприємно бачити як зустрічають іноді Януковича на Заході України, чи Тимошенко з Ющенком на Сході.
Це все неправильно!
Як неправильно бачити в євреях ворогів.
Якось до мене в асю прибився один зі "Свободи" не пам`ятаю звідки...
Писав виключно українською, був приємно здивований, що пишу українською я
і додав, що він завжди розраховував на підтримку "одеського жидівства".
Я хоч і не маю й краплі єврейської крові в жилах, але мене таке відношення образило.
Уявляю, як воно ображає справжніх євреїх, особливо, які підтримують ідею українства.
Удар в спину, інакше не назвеш...
Последний раз редактировалось YOKO; 10.09.2007 в 14:00.
Тут могла бути ваша реклама
YOKO, прийде час і ти зрозумієш свою помилку, але тоді вже може буде запіздно, бо не буде України як незалежної держави.
Шановнй, не сприймай мої слова за занудство, але чи знайдеться в вашій "нероз'єднаній Україні" місце євреям?
А що будемо робити з проросійськи налаштованими громадянами?
"Пряником" і тільки "пряником" їх треба залучати до своїх лав, а не кийком, при цьому сиплячи компліментами по типу "ви діти окупантів".
Невже ваш Олег і справді вважає, що ТАКИМ ЧИНОМ йому вдасться когось об'єднати?!
Тут могла бути ваша реклама
Чи голосуватиму за "Свободу"? Ні. Категорично.
И это пройдет.
YOKO, це для вас
http://www.vosvoboda.info/ukr_txt002992
Социальные закладки