Сообщение от
Істинко
Дякую і підтримую. Додаю і свою особисту точку зору.
То що ж ви пропонуєте народу??? Я з вами не згоден. "Майдан" в 2004 р. і 2010 р. мають велике виховне і практичне значення передусім для об"єднання народу! Саме цьому їх так бояться злочинні, антидемократичні і антинародні дер-жавні влади. Я не буду поки далі розвивати свою думку в цьому напрямку, але давайте порахємо, щоб ви не пригали і не били стінку в сусідню кімеру. По оста-нім повідомленням в Україні до 50 сімей, дехто називає 10, але рахуємо 50 володіють 90 % багатства в Україні. Середня сім"я скільки має членів? 3 - 5 чпена, для багатого приймемо 10. що маємо в підрахунку? 500 людей володіють 90 % багатства, а 46 мільйонів людей володіють 10 %. Рахуємо далі. 6 мільйонів дорос-лого населення займаючись мілким і середнім приватним виробництвом і бізнесом утримують свої сім"ї і себе і виплачують податки державі. Т.т. приблизно 18 мі-льйонів населення для держави не має навантаження. 4 мільйонів дорослого на-селення працює за кордоном так званих "стройбатерів", податків не платить, це приблизно 12 мільйонів населення держави яке утримує саме себе для існування, тобто навантаження на державу не значне! І так виходить 30 мільйонів населення держави знаходяться на самообслуговані. А з 17 мільйонів, 12 мільйонів пенсіо-нерів, значна частина з них працює і досі. А куди ділись гроші зароблені пенсіо-нерами за своє життя держава відпвіоді і віповідальності не дає. І так маємо 5 мільйонів населення, основна частина з них найнята робоча сила, яка повністю залежна і підконтрольна армією державнослужбовців і бюрократичним державним апаратом разом з профспілками і знову відродженим партійним апаратом "Партії регіонів" та її сателітів під загальним керівництвом державно - олігархічних кланів з 50 сімей, яким і належить 90% багатства в Україні, то і в державний бюджет повинен отримувати від них не менш 70 %. Тому особливо
звертаюсь до найманих робітників, не продвайтесь за тимчасові лицемірні посули і обіцянки від влади і работодавців. Бо наймані робітники саме бідні серед бід-них і легко продаються. Ось деякі з вас найманих в заздрісті до мілкого і середгього приватно-плідприємницкій діяльності і бізнесу готові потопити в крові людей вийшовших на " Майдан" в 2004 р. і в 2010 р. для захисту своїх прав на на достойне і справедливе життя. Зрозумійте, що вони пишуть? " Кулибин
" Если какие-либо горячие головы захотят устроить новый майдан, то обязате-льно получат новый Тяньаньмэнь". І його вітають: ZVL, БОЗЯ та інші. Коли коруп-ція поглинула державу зверху донизу, держава рухається поступово в фаши-стському напрямку, з 5 принципів маємо чітку виражених вже 3. Явне порушення констітуційних демократичних принципів, одна партія домінує в 3х гілках держав-ної влади і практично вже маємо диктатора . І коли мільйони людей перебу-вають в жебрацькому стані не пізнавши, що насправді означає: "Бо всякому, хто має, дасться і примножиться; хто ж не має віднімиться від нього і те, що має." (Мтв; 25: 29) Бо ми не навчені перебуваючи в комуністичні часи бути вірними в своїй приватній власності, бо ніколи практично її не мали, бо була заборонена не кажучи вже про багатство! А Біблія свідчить: "Вірний у малому і у великому вірний; а невірний у малому невірний і у великому. Отже, ко-ли ви в багатстві не були вірні, хто ж тоді вам довірить істинне? І якщо не були вірні в чужому, хто вам дасть ваше?" (Лука. 16 ; 10 - 12) І саме комуно-більшовицька соціальна система влади поставила життя людей з ніг на голову. Бо "радянська влада" ще з дитинства привчила людину працювати на так званих "гектарах" ( 1 га посіяної кукурудзи, обробляєш, зерно в качанах здаєш в колгосп, а кукурудзіння отримуєш за працю, яким кормили корову. А по осінні нашивали побільш кармани де ховали зерно кукурузи, не буду тут розповідати про збір колосків зерна пшениці і ячменя. Так ми малі діти допомогали батькам нашим годувати і себе.І це відбувалось з 1944р. в Донбасі . Ми тоді і я і зараз проживаю в цьому місті … і членами колгоспу не були. То хто мене примусив красти зерно в кармани? Відповідь очевидна - "радянська влада" і подібно так повторюється і зараз! В 70 – 80 роки, коли почався енергійний ідеологічний наступ в пресі проти так званих "несунів", на екренах був показаний короткометражниі художній фільм в головної ролі артиста Петренко, коли він перекидає через забор електродвигун, а пионер перекидає його знову через забор на теріторію заводу. То хто нам верне наше, або віддасть наше коли наймані робітники практично діють проти себе і не захищають самі себе і дозволяють іншим діяти проти себе !!!
Социальные закладки