|
Шановний!!
А Ви дійсно сприймаєте не як жарт?Я гадав, що у одеситів з гумором все гаразд... Але ж звісно у кожній посмішці є доля правди. Де як не в інеті можна знайти ствердження на біле - чорне?!
Щодо церкви. На це було дано добро. І це намагався зробити один з тих, кого вважають засновником. І як звичайне заложення фундаменту воно має бути освяченим. Тому я вважаю, що історичною "справедливостью" було б саме будівництво церкви... Як се було за планом засновників.
"Я неукраїнець, я одесит..." =)))
Я вобще предлагаю построить там многоквартирный дом. Или 20-этажный торговый центр. А можно еще выставочный павильон.
Кому тут в телевизор?
Не волнуйтесь. С чуством юмора у одесситов все в порядке.
Но я то писал серьезно, выполнил свое обещание. Ну а теперь скромно ожидаю от Вас выполнения вашего.
Ну, по плану основателей основной магистралью города была линия: Порт - Военный спуск - Гаванная - Александровский проспект!
А потом "всякие там" Торичелли и Маюровы понастроили своих домов на этой линии.
Так может - снести их нафиг и восстановить историческую справедливость?![]()
Последний раз редактировалось mlch; 31.08.2007 в 20:00.
Памятник Ленину восстановить! На Куликовом поле!
кто знает..асфальтное покрытие будут на Екатериненской площади менят на брусчатку? кстати..100%она под асфальтом осталась..
А я пропоную голографічний пам'ятник.. і періодично ставити то Катерину то потемкінців, то церкву....
Щоб всіх влаштовувало..... але от грошей на це дуже багато піде
Душу - Богу, Сердце - Женщине, Долг - Родине, Честь - никому!!!
ЕЕЕЕЕЕЕ, громадянине.... яке я відношення до ЗУ маю?!
А чи я маю право експериментувати з пам'ятниками в чужому регіоні....
ЗУ частина України, але там свої люди і вони вирішують у себе що їм робити зі своїми пам'ятками!
Социальные закладки