Тема: Будете ли вы голосовать за ВО Свобода?

Закрытая тема
Страница 41 из 67 ПерваяПервая ... 31 39 40 41 42 43 51 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 801 по 820 из 1334
  1. Вверх #801
    возмутитель спокойствия
    Цитата Сообщение от Скептик Посмотреть сообщение
    А вы можете как-то оправдать все то, что он говорил на этой горе (забыл, как ее)?
    Говерла? Я тоже сомневаюсь что это монтаж.

2. Вверх #802
    User banned
    А вы можете как-то оправдать все то, что он говорил на этой горе (забыл, как ее)?
    Кто-то мне здесь уже распинался, что это был типичный монтаж. Так вот я смотрел и видеозапись. Как телевизионщик могу сказать, что никакого монтажа не было.
    Гора звалась Яворыной. Это где фюрер про "жидов и москалей"?

3. Вверх #803
    Постоялец форума Аватар для Олег_кв
    Кто-то мне здесь уже распинался, что это был типичный монтаж. Так вот я смотрел и видеозапись. Как телевизионщик могу сказать, что никакого монтажа не было.
    От той виступ мене і стримує. Хоча я можу таке зрозуміти - його ж родина постраждала.

4. Вверх #804
    возмутитель спокойствия
    Цитата Сообщение от Олег_кв Посмотреть сообщение
    От той виступ мене і стримує. Хоча я можу таке зрозуміти - його ж родина постраждала.
    Простите... но это смахивает на обыкновенный шовинизм.

5. Вверх #805
    Постоялец форума
    Млинець...как говорит одна, всем известная девушка на этом форуме.
    Даю еще раз всем возможность СВОИМИ ГЛАЗАМИ прочитать выступление Тягнибока на горе Яворини. Найдите здесь криминал (суд не нашел).

Повний текст виступу Олега Тягнибока на горі Яворина

Слава Ісусу Христу!
    Всечесніші отці!
    Шановна українська націоналістична громадо!

Я дійсно думаю, як говорив мій колишній колега по парламенту - друг Кошинець, що тут нам не треба нікого переконувати, бо тому що сюди прийшли патріоти, сюди прийшли українці, сюди прийшли справжні націоналісти, прийшли люди, які не просто можуть видряпатися на цю гору, прийшли люди, які готові віддати своє життя за Українську Державу!

Я хочу сказати, друзі, коли я прийшов сюди, вперше прийшов сюди, хоч не один раз мене запрошували, але я вперше сюда прийшов подивитись на цю красу - красу українських Карпатських гір. Вчора я повернувся з Дніпропетровщини і я бачив красу українських степів - ця широка українська доля гуляє до сих пір. Я зустрічався і говорив з цими людьми, з українцями-патріотами, я говорив з шахтарями Павлограду і вони мені сказали: "Ти не вір цій пропаганді, яка ведеться - ми все одно будемо голосувати за Ющенка і за Україну!".

Але друзі, я хочу, щоб ми розуміли одне - те, що в мене зараз є в середині, і я хотів би, щоб воно було так само у Вас, прийшовши сюди і, бачучи цю красу і бачучи красу вчора українських степів Дніпропетровщини і цілої України.

Так! Ми, українці, можемо гордитися, що маємо таку гарну державу і ми маємо таку гарну країну, і ми можемо сюди приїжджати, ставити намети, тішитися тим, що нам око милує.

Але ми повинні, друзі, пам'ятати про те, заради чого ми сюди приїхали, бо тому що он за тою горою, отут за тою горою, років 60 тому назад були такі самі молоді хлопці та й дівчата, були такі самі юнаки і юнки, які хотіли кохати, як і Ви хочете кохати, які хотіли любити, мати свою хату, мати свою корову, мати своїх батьків, мати свою українську землю. Вони хотіли жити на цій землі, вони хотіли творити на цій землі, вони хотіли мати свою Україну!

Але прийшов ворог. Прийшов ворог і забрав їм ту Україну. Але вони не боялись, як і ми зараз не повинні боятися, вони взяли автомат на шию і пішли в ті ліси, вони готувалися і боролися з москалями, боролися з німцями, боролися з жидвою і іншою нечистю, яка хотіла забрати в нас нашу Українську Державу!

І тому наше зараз завдання - кожного з Вас: молодих, старих, сивочолих і юних - ми повинні захищати нашу рідну землю!

Ви думаєте тоді, тоді це було по іншому? Нічого подібного! Ви думаєте тоді не було приказки "Моя хата з краю"? Була приказка "Моя хата з краю". Але були герої, які приходили і які захищали!

І Ви - українські націоналісти, українські патріоти - Ви маєте стати отими героями, які сьогодні будуть захищати оту землю, на якій ми стоїмо - нашу Українську національну землю, нашу материну землю, яку нам дали наші батьки.

Он два прапори. Дивіться сюди! Оце є прапор неба і пшениці - це є прапор Української Держави. І це є прапор Організації Українських Націоналістів - землі і крові. І це має бути нашою єдиною святинею! І заради того ми повинні жити і творити!

І для нас, звичайно, є дуже важливо те, що твориться сьогодні в державі і, звичайно, для нас, для всіх українців є переломним 2004 рік. Бо ми знаємо, що та банда кучмівська, ота зграя олігархів, які нас вже обікрали до нитки - вони хочуть далі тут на цій землі паратизувати. І найосновніше, що ми знаємо, що ця влада - бандитська влада, вона не просто краде, вона не просто обкрадає і запихає свої брудні лапи в наш національний державний бюджет і забирає наші з Вами гроші!

І ми знаємо причину, чому так є. Друзі, давайте не будемо лукавити один перед одним. Та бо тому, що ця влада є неукраїнською! Вони не є українці!

І тому наше завдання, основне завдання, яке стоїть перед нами - во ім'я пам'яті "Оленя" та його хлопців, які тут погинули, во ім'я пам'яті сотень тисяч українських вояків, юнаків і дівчат, які загинули в цих горах, в сталінських тюрмах, в брежнєвських тюрмах, в горбачовських тюрмах, які сьогодні зобов'язані виборювати Українську Державу - ви повинні зрозуміти три речі: владу треба очистити! треба навести в державі порядок! і треба віддати Україну, нарешті, українцям!

Я хочу, щоб Ви розуміли, друзі, я ще раз кажу - я не звертаюся зараз до людей, яких треба переагітовувати - я звертаюсь зараз до бійців, які є воїнами і які знають, що вони мають робити. І тому наше завдання - до 31 жовтня ми повинні викластися повністю на всі 100 відсотків. Треба бути спостерігачами на дільницях? Їдемо спостерігачами! Треба їхати на Східну Україну? Їдемо на Східну Україну! Потрібно лягати кістьми, щоб не було фальсифікацій? Зробимо це!

Але, ми повинні розуміти і ми це знаємо, що все одно, якщо би було чесне голосування, президентом був би обраний однозначно Ющенко - людина, яка зможе зробити Україну національною українською державою.

Але, друзі, я хочу сказати лишень одне на завершення. Я хочу сказати про то, щоб ми думали, що буде після першого листопада, коли Ківалов, Кучма, Янукович, який, до речі, ще не відомо чи буде єдиним кандидатом, тому, що ведеться дуже хитра гра. Я хочу, щоб Ви це знали, друзі, що ми з Вами - оці люди, які зараз є тут, мають робити після першого листопада, коли по телебаченню виступить Ківалов і скаже, що вибори оголошені недійсними. Це однозначно так буде. Я хочу знати, щоб Ви розуміли, що ми з Вами маємо робити, коли Кучма виступить по телебаченню і скаже: "Ну я ж вам казав - хтіли Україну без Кучми - ось бачите, що сталося".

І тому ми маємо бути максимально мобілізовані. Ми повинні розуміти, що на 31 жовтня життя не закінчується. Ми все повинні зробити до тої дати, але ми повинні не розслаблятися після того.

І на завершення. Друзі, я, на правду, тут є сивочолі ветерани, є тут жінки старші, з якими я разом теж піднімався по тому болоті сюди, сиві жінки, я хочу до Вас звернутися. Ваше зараз завдання - ось ви знаєте, що ви зараз маєте зробити? Ви думаєте на печі зараз відлежатися, ви думаєте, що так просто і все так просто Україна прийде? Ми схиляємо голови перед тим, що ви зробили, але ви зараз зобов'язані бути в перших рядах. Ви повинні привести ваших дітей! Ви повинні віддати ваш досвід! Ви повинні віддати вашу мужність! Ви повинні вашу клятву, яку ви давали, зараз реалізовувати! Ми розраховуємо на вас!

Оті молоді люди і ви сивочолі, оце є та суміш якої найбільше боїться москальсько-жидівська мафія, яка сьогодні керує в Україні.

Слава Україні

6. Вверх #806
    User banned
    Когда я говорю, что распад Украины начался в момент провозглашения ее независимости от СССР (а точнее – России), я имею в виду, что созданная большевиками, в рамках советского проекта, Украина, как самостоятельное государство существовать не может. Для этого необходим новый проект, а он как раз и не возник. Создавать его было некому. Современная Украина это продолжение советского проекта вне СССР. Она – не более чем осколок Российской империи, мятежная провинция, погрязшая в распрях новоявленной, тупой и алчной «шляхты» от сохи. Все эти годы Украина существовала за счет безумного и бездумного потребления тех материальных ресурсов, которые ей достались от Советского Союза и не полностью разорванных «союзных» связей с РФ.
    http://zvezda.ru/politics/2007/04/18/ukraina.htm

7. Вверх #807
    Принцесса-хулиганка Аватар для Бонни
    Цитата Сообщение от Доктор-77 Посмотреть сообщение
    ...
    ... та суміш якої найбільше боїться москальсько-жидівська мафія, ...
    Вот так вот можно перечеркнуть всю свою предыдущую речь: всего-то двумя словами в самом конце

8. Вверх #808
    Постоялец форума Аватар для kabasss
    Цитата Сообщение от Бонни Посмотреть сообщение
    Вот так вот можно перечеркнуть всю свою предыдущую речь: всего-то двумя словами в самом конце
    что скажешь Доктор?
    Одобрямс?
    Сделаем добро из зла.
    Другого материала нет.

9. Вверх #809
    Борзописецъ Аватар для Скептик
    Але прийшов ворог. Прийшов ворог і забрав їм ту Україну. Але вони не боялись, як і ми зараз не повинні боятися, вони взяли автомат на шию і пішли в ті ліси, вони готувалися і боролися з москалями, боролися з німцями, боролися з жидвою і іншою нечистю, яка хотіла забрати в нас нашу Українську Державу!
    Оті молоді люди і ви сивочолі, оце є та суміш якої найбільше боїться москальсько-жидівська мафія, яка сьогодні керує в Україні.
    Предлагаю забанить Тягнибока за использование уничижительных нацнаименований...
    Кому тут в телевизор?

10. Вверх #810
    Предлагаю забанить Тягнибока за использование уничижительных нацнаименований...
    Будь добр Скептик ...займись этим
    Сделаем добро из зла.
    Другого материала нет.

11. Вверх #811
    Не покидает форум Аватар для YOKO
    Цитата Сообщение от Vegan Dark Посмотреть сообщение
    Как я понял, эта партия имеет немалое влияние в Одессе. Так вот, хочу спросить: будете ли конкретно ВЫ голосовать за ВО Свобода? За партию
    по-настоящему чесных национально-патриотических людей... Если - да!, то почему? Если - нет!, тоже почему? :roll:
    Если чесно, меня очень расстроило, что в опросе этого варианта не было. Я так понимаю те 20 с лишним человек, которые голосовали за "другое", будут голосовать за ВО. А значит, эта партия достойна отдельной темы для обсуждения.
    П.С. Лично я поддерживаю эту партию, так как только она из всех проукраинских сил недескредитировала себя какими-то противоправными действиями. В ней нет корупционеров (как в НСНУ), нет людей, связанных с мафией (Партия Регионов, БЮТ), в ней нет людей, которые сами себе противоречат (ПРП-Пора, УНП)... В общем - это фактически идеальная партия... ИМХО... 8)
    За "Свободу" голосувати не буду.
    Їх агресивність, принаймні агресивність самого Олега Тягнибока мені подобається не більше ніж політика Вітренко. В цьому головна помилка партії. У них могло б бути набагато більше електоральне поле, якщо б "Свобода" вела себе більш толерантно.
    Тут могла бути ваша реклама

12. Вверх #812
    Такий виступ зіпсував. Хоча радянські герої ВВВ не підбирали слів, коли згадували німецьких окупантів. І нічого, ніхто їм не закине, бо знають що вони пережили. А скільки на форумі ненависті до України, українців, української мови, історії? - чомусь більшість не звертає на це уваги. Чомусь прийнято, що ляхів, монголів, татарів можна принижувати, а от окупантів з півночі - не можна.

13. Вверх #813
    Принцесса-хулиганка Аватар для Бонни
    Такий виступ зіпсував. Хоча радянські герої ВВВ не підбирали слів, коли згадували німецьких окупантів. І нічого, ніхто їм не закине, бо знають що вони пережили. А скільки на форумі ненависті до України, українців, української мови, історії? - чомусь більшість не звертає на це уваги. Чомусь прийнято, що ляхів, монголів, татарів можна принижувати, а от окупантів з півночі - не можна.
    Вы знаете, я бы не сказала, что это общая и тотальная тенденция. Да, встречается, но это уже вопрос личной культуры человека и его индивидуальной сдержанности/вспыльчивости...
    Плюс составляющая доля провокации есть, к сожалению..

14. Вверх #814
    Опять эта песня про оккупацию
    Достали...
    Когда и как нас оккупировали .?.внятно только
    Сделаем добро из зла.
    Другого материала нет.

15. Вверх #815
    Цитата Сообщение от kabasss Посмотреть сообщение
    Опять эта песня про оккупацию
    Достали...
    Когда и как нас оккупировали .?.внятно только
    1659 - Конотоп, 1710 - Батурин, 1775 - Запорожжя, 1918 - Крути, 1939 - Галичина (роки по пам'яті)

16. Вверх #816
    User banned Аватар для ALKA
    1659 - Конотоп, 1710 - Батурин, 1775 - Запорожжя, 1918 - Крути, 1939 - Галичина (роки по пам'яті)
    Видно пестня нескончаема...Австровенгрия,ПОльша,Словакия,Румыни я,Турция..имеют претензии ?...Нет ? Чудненько. Ведь все с ними улажено на международном уровне.О чем Вы ?
    http://www.istorya.ru/hronos/chronmap.php
    ЗЫ.Вот с Россией уладить границы и ОК.

17. Вверх #817
    Новичок Аватар для Commander
    За "Свободу" не буду голосовать. Отношусь негативно, ради_кал Тягныбок ничего, кроме неодобрения вызывать не может.
    Друг мой, вот читаю я ваши посты и, невольно, возникает вопрос: А чем же вы у нас в период СССР занимались? Из-под полы листовки раздавали что ли? Не верю. Комсомольский билет-то не выкинули?

18. Вверх #818
    Постоялец форума
    А если бы он сказал: "российско-еврейская мафия" - это что-то изменило б по-сути?

19. Вверх #819
    Живёт на форуме Аватар для UPA
    Цитата Сообщение от Седьмой Посмотреть сообщение
    Когда я говорю, что распад Украины начался в момент провозглашения ее независимости от СССР (а точнее – России), я имею в виду, что созданная большевиками, в рамках советского проекта, Украина, как самостоятельное государство существовать не может. Для этого необходим новый проект, а он как раз и не возник. Создавать его было некому. Современная Украина это продолжение советского проекта вне СССР. Она – не более чем осколок Российской империи, мятежная провинция, погрязшая в распрях новоявленной, тупой и алчной «шляхты» от сохи. Все эти годы Украина существовала за счет безумного и бездумного потребления тех материальных ресурсов, которые ей достались от Советского Союза и не полностью разорванных «союзных» связей с РФ.
    http://zvezda.ru/politics/2007/04/18/ukraina.htm
    Це вже я колись бачив.
    Нічого нового нема?

20. Вверх #820
    Живёт на форуме Аватар для UPA
    Цитата Сообщение от Доктор-77 Посмотреть сообщение
    А если бы он сказал: "российско-еврейская мафия" - это что-то изменило б по-сути?
    Це було б "демократично і з повагою до опонентів,відповідало б міжнародним нормам"

Закрытая тема
Страница 41 из 67 ПерваяПервая ... 31 39 40 41 42 43 51 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права