|
Последний раз редактировалось Кац; 04.02.2020 в 12:47.
10.4. Перед поворотом праворуч, ліворуч або розворотом водій має завчасно зайняти відповідне крайнє положення на проїзній частині, призначеній для руху в цьому напрямку, крім випадків, коли здійснюється поворот у разі в'їзду на перехрестя, де організовано круговий рух, напрямок руху визначено дорожніми знаками чи дорожньою розміткою або рух можливий лише в одному напрямку, встановленому конфігурацією проїзної частини, дорожніми знаками чи розміткою.
10.5. Поворот необхідно виконувати так, щоб при виїзді з
перехрещення проїзних частин транспортний засіб не опинився на
смузі зустрічного руху, а у разі повороту праворуч слід рухатися
ближче до правого краю проїзної частини, крім випадку виїзду з
перехрестя, де організовано круговий рух, де напрямок руху
визначено дорожніми знаками чи дорожньою розміткою або де рух
можливий лише в одному напрямку.
я видел его, но при въезде на круг я могу двигатся только в одном направлении, по кругу... да и какой поворот показывать? левый, правый, разворот?туда куда я сейчас еду, т.е. на круг, или туда куда я собираюсь выйхать с круга?
поворотник перед кругои может быть понят не правильно поэтому в соответствии с:
9.4. Подавати сигнал покажчиками повороту або рукою належить
завчасно до початку маневру (з урахуванням швидкості руху), але не
менш як за 50-100 м у населених пунктах і за 150-200 м поза ними,
і припиняти негайно після його закінчення (подавання сигналу рукою
слід закінчити безпосередньо перед початком виконання маневру).
Сигнал забороняється подавати, якщо він може бути не зрозумілим
для інших учасників руху.
я его не включаю![]()
Последний раз редактировалось T1m; 26.11.2010 в 14:57.
Тим, тебе уже выше написали в открытую то, что я лишь "имел ввиду".
коли здійснюється поворот у разі в'їзду на перехрестя, де організовано круговий рух
Я никогда не видел фильмов про роботов, чтобы робот был пьяный
Я процитировал, что поворот совершается. Но поворотник включать не надо.
по уму, уже выкладывалось...
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/41/NonUK_Roundabout_8_Cars.gif
Не, ну если разложить круг на "множество Т-образных перекрестков"... То въезд на круг - это правый поворот )) Я, правда, в теорию "множества Т-образных перекрестков" не верю ))
Ну и "Друга Смуга", за которую ты так тянешь мазу, конечно, не пишет "поворот", но пишет - "поехать направо с левым поворотником", что нескольно отличается от твоего "при въезде на круг я могу двигатся только в одном направлении, по кругу":
Перед в’їздом на перехрестя займайте відповідну смугу руху і вмикайте покажчик лівого повороту (попри те, що після потрапляння на круг, вам доведеться якийсь час їхати в правому напрямку).
И еще. В фразе
кроется логическая ошибка.
Двигаться в направлении именно "по кругу" ты можешь не "при въезде на круг", а "после въезда на круг".
Поскольку в направлении "по кругу" движутся те, кто на кругу. А ты твое направление, которое "при въезде", с направлением круговых пересекается.
Если бы въезжающие на круг двигались с круговыми в одном направлении, никто никому ничего не должен бы был уступать ))
Так что вот так вот.
Последний раз редактировалось multik; 26.11.2010 в 15:48.
Социальные закладки