|
Растять мало того шо украинскомовных так еще и здоровых и спортивных детей, доколе я вас спрашую?
Моему возмущению нет предела!!!
Наноправославніе cвятотанки должны сравнять с землей неканоничную фашистствующую галицайщину!!! (с)
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
и пусть себе приседают
Нет конечно, ісконнік всегда верит во все что написано на восточніх аленізаторских ресурсах ... А тру-ісконнік дальше заголовка ні чітает ... он же не СОТОнатовец какойто.
=============
На першоджерелі ж написали, що не в Пласті, а один із вожатих. Не з російською , а русизмами ... мабуть, слова типу кльова, прікольна, спічкі...
Чи тут всі аси педагогіки і знають кращі методи боротьби з суржиком ... ну звичайно можна зацитувати севастопольський форум, з їх улюбленим "не достаточно растреливали" ...
А что есть большая разница? В любом случае в детской психике (и это вам подтвердит любой психолог) после такого "воспитания" четко выработается связь -русский , по русски - значит плохо, значит за это будет наказание. Методика чисто фашистская, подобными методами воспитывали юных приверженцев фюрера в гитлерюгенде.
Саме так, у них навіть спонсор сотонатівський є:
P.S.
Хм, цікаво а фашизм головного мозку лікується лоботомією, чи це і є наслідок лоботомії.
Список здесь
http://www.plast.org.ua/?pageid=85
как по мне, так можно и не комментировать - просто почитать
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Я особисто знайомий із багатьма "пластунами" і звинуватити їх у тому, що написали Ви, не повернеться язик.
В першу чергу вони (мої знайомі) не вживають алкоголю, не палять, побожні, фізичновправні, виховані в кращих українських традиціях, ерудовані тощо.
Це я про своїх знайомих...
Стосовно цього інциденту, то, якщо мова йшла про вживання росизмів в українській мові, то в цьому є 2 позитиви:
1.Вдосконалять мову;
2.Підкачають м'язи
А чому "прижився" в ЗУ Пласт? Та, мабуть, тому, що:
Скаутинг (англ. scouting) або: Скаутський рух — міжнародний неполітичний молодіжний рух, який своєю метою ставить підтримку молоді в її фізичному, розумовому і духовному розвитку, таким чином, щоб вона могла відігравати важливу роль у суспільстві.
І знайдіть тут націонал-фашизм...
No comments!
"Цей народ знаходить більше задоволення в рабстві, ніж у свободі" (c)
та ладно, не все так страшно
http://www.segodnya.ua/news/14198960.html
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Социальные закладки