| ||
А до чого тут амеирикоси? Я говорю за те що для мене, як і для більшості українців війна в Афганістані, як і війна у Чечні і в Грузії є чужими нам війнами. А як що би Україна входила до складу Російскої імперії, то ми були би змушені приймати участь в цих чужих нам війнах. А коли береш учать у війні, то значить маєш можливість загинути.
Але, як я вважаю, ті хто сьогодні найбільш агітують за суспільну із Росією державу, знають, що вони і їх діти до російської армії не потраплять, а до інших наших співвітчизників їм байдуже. І таких людей я вважаю "іудами".
Это Аlехeyю спасибо тоже.У своєму виступі голова Одеської обласної організації ВО "Свобода" Павло Кириленко подякував всім, хто брав участь у виборчій кампанії і наполегливою працею закладав наріжний камінь в українську перемогу.
Это человек из кировоградской области. Главное, что он знает, какой должна быть "Одэса".Наша боротьба 31 жовтня не припинилась. Тепер ми будемо ще більш рішучішими, радикальнішими і наступальнішими. Одеса буде українською і для українців" - заявив Павло Кириленко.
Слава українським українцям української України!
Господа, спор, по-моему, изначально пошёл не по тому руслу: этих украинцев (если они там были) в Грузию отправил "военкомат"? - Нет. В таком случае пример не имеет ничего общего с Афганистаном и Вьетнамом (а изначально разговор шёл о том, что государство на войну отправляло призывников)
Социальные закладки