|
Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».
Голова Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок, виступаючи перед львів’янами 24 жовтня 2010 року, закликав українців в разі потреби бути готовими вийти на вулиці, аби захистити своє свої голоси, своє право вибирати та бути українцями.
Олег Тягнибок, зокрема, зазначив:
Бачимо, як Партія регіонів почала змінювати правове поле в Україні. Роблять це для того, щоб якнайшвидше створити політичний режим на зразок того, що діє в Росії. Очевидно, в їхніх планах підписання нового союзного договору і створення нового "радянського союзу".
==========================
Та то в людей чорні заздрощі. Криївка не по кишені, - це ж 2-3 дні доведеться махати голубою шматою і кричати: "якубовіч наш прізідент", щоб дозволити по мінімуму зробити замовлення.
P.S.
Кидаємо в гугл: World's Most Bizarre restaurant - незвичайний ресторанів у світі багато.
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Показать скрытый текст
Off
Я уже говорил на этот счёт. Каждый видит исключительно то, что хочет увидеть. Кто ищет негатив, тот может вешать ярлык "нацизм" (или ещё больше мне нравится, когда говорят "фашизм" не вдаваясь вообще в значение терминологии) на всё подряд. Это можно. Но этого добра хватает в любом городе: и Украины, и России, и, даже, европейских стран. Вот только забавно, когда эти люди прикрывают свою зашоренность высоким (по их мнению) уровнем собственной культуры, передирая формулировки друг у друга.
Tempora mutantur et nos mutantur in illis.
Голосуй за нормальных людей!
С такими рожами в Крайвках сидеть, чтобы людей не пугать.
[MOD] odessyuga, ты уже 5-й раз на этой картинке палишься. Меняй тактику.
Последний раз редактировалось Pablo Escobar; 25.10.2010 в 15:30.
Социальные закладки