|
Только ли "национальная неприязнь"?
А по моему, открытие такого ресторана, наравне с мероприятиями посвященными УПА, является пропагандой этой организации и как следствие её идеологии.
Каждый патриот хочет эмигрировать и любить родину на безопасном расстоянии
А не мешало бы почитать, а то все протестуют и никто не знает против чего.
Что касается папаши Юща, то пускай он сам разбирается со всей той брехней что сам же и нагородил.
Сейчас Ющ это прошедшее время, и вряд ли кого интересует вместе со своим папашей и братцем, заявлявшим что украинцам турки ближе чем русские потому что турки когда-то украинских наложниц "имели".
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
Рада директорів Ліги історичних міст, засідання якої відбулося у японському місті Нара, прийняла рішення про прийняття міста Чернівців до Ліги історичних міст.
«Ліга історичних міст вітає місто Чернівці як нове місто-член. Я сподіваюсь, Чернівці будуть активним членом Ліги щодо запровадження наших заходів. Бажаємо процвітання Вашому місту», – йдеться в офіційному листі Президента Ліги історичних міст, мера міста Кіото Даісаку Кадокави до Чернівецького міського голови Миколи Федорука.
P.S.
Показать скрытый текст
Сподобалося ? Бачиш яка у мене талановита...
Показать скрытый текст
Ні, до твого рівня я ще не впав...
Дополню волнующую новость... в упомянутой Лиге
http://www.zik.com.ua/ua/news/2010/10/21/251557Україна представлена Києвом, Львовом, Одесою, Луцьком, а від жовтня 2010 року – і Чернівцями.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
http://www.zik.com.ua/ua/news/2010/10/21/251525 от ця новина дивує - абсурд, шопка серед зими?
СБУ надала справі львівського історика статус "державної таємниці"
Четвер, 21 жовтня 2010, 09:57
Кримінальній справі, порушеній після скандального вилучення у львівського історика Руслана Забілого електронних носіїв, присвоєно гриф "цілком таємно".
Про це повідомив перший заступник голови СБУ Володимир Рокитський у відповідь на запит активіста сайту "Майдан" Олександра Северина, інформує прес-центр Центру досліджень визвольного руху
P.S.
Показать скрытый текст
Озирнись краще
Показать скрытый текст
Який опонент - таке і мовлення
Последний раз редактировалось Alarmo; 21.10.2010 в 13:34.
Социальные закладки