| ||
Показать скрытый текст
офф
Весна забыла, что есть осень
14/88
Это у тебя "ломка". Подумай:=Вот и я не поняла. Может Тимми подпольный упашник?
=Сообщение от Timmy2000
перерос эту стадию еще в 10 классе (3 года назад)
http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/017201/Партія регіонів йде на штурм місцевого самоврядування трьома колонами. Їхня мета – захопити місцеві ради і знищити останній бастіон народовладдя, повністю узурпувавши владу в Україні, – заявив лідер Всеукраїнського об’єднання "Свобода" під час зустрічі з мешканцями Луцька 17 жовтня 2010 року.
Також Олег Тягнибок зазначив: "Сьогодні виборчий бюлетень – наша зброя. Українці Волині не повинні віддати жодного голосу українофобам та представникам московської окупаційної адміністрації.
Весна забыла, что есть осень
14/88
Питання до представників ВО "Свобода". Наближаються вибори.
Список кандидатів від ВО "Свобода" я бачив. Знайомі у мене запитують як за вас голосувати на цих виборах. Представники ВО "Свобода" будуть в усіх округах або не скрізь? Список кандидатів в мери буде один. А кандидати в міськраду і облраду будуть на усіх ділянках?
Ну на "Острові" я їх бачив. Може і в цю гілку заглянуть. А то з цими виборами нічого не зрозуміло.
Я предлегаю отвечать Норману, как представителю Свободы. Он тут резко ожил спустя год. Что расскажет, чем порадует?
Тягнибок и руководство нацистов не идиоты далеко --- они просто отрабатывают бабло , а заодно и себя пиарят.
Ведь морду бьют то не им, а рядовым носителям нацизма : люмпенам и малолетним имбицилам --- а Тягнибоку то шо , бизнес есть бизнес -- бабло капает , ну как у них там на плакате "кто кроме нас ?"![]()
"Свобода" захопила ТВК на знак протесту
Понеділок, 18 жовтня 2010, 14:40
Активісти ВО "Свобода" захопили кабінет голови львівського тервиборчкому.
Як повідомляє кореспондент ZAXID.NET , двері зачинено зсередини. У кімнаті перебуває голова ТВК. У коридорі двері охороняють активісти ВО "Свобода". Довкола зібралося близько 50 міліціонерів.
Активісти ВО "Свобода" галасують і не підпускають міліцію.
Раніше ВО "Свобода" розпочала безстрокову акцію протесту у зв'язку з незгодою з рішенням ТВК Львова щодо складу виборчо-дільничних комісій.
Це сталося після того, як міська виборча комісія Львова не включила до складу дільничних комісій представників більшості опозиційних партій та представників міського голови Львова Андрія Садового.
Відтак, чинний мер Львова подав скаргу до Центральної виборчої комісії на дії ТВК у Львові.
"З понад двохсот моїх представників в складі дільничних комісій залишилось лише 15 осіб. Це абсолютне беззаконня", - заявив Андрій Садовий.
За його словами, до складу виборчих комісій не включили також більшість представників партій ВО "Свобода", Фронту змін та Республіканської Християнської партії.
Саме РХП висунула кандидатуру Андрія Садового на вибори міського голови Львова.
Непонятная ситуация, или ПР всё и всех купила (значит настоящие укрпатриоты самые продажные?) или все хотят в гетманы.
Социальные закладки