| ||
Вы много воевали при отделении Украины от СССР? Вот так и можно, проведя референдум.Он Буджак хоче відділятися, цікаво, як без війни це можна зробити?
OH, East is East, and West is West, and never the twain shall meet,
Till Earth and Sky stand presently at God’s great Judgment Seat;
Ну якщо 14 млн. рахувати за десятки мільйонів - не знаю, може це так по-одеськи.
Якраз я і виступаю за права людей на рідну мову (добто за комфортні умови для носіїв кожної мови), Ви мали би вже це помітити. А через те, що такі права в законах не закріплені - маємо взаємні претензії.
Скіжіть мені навіщо Ви так перебільшуєте, є ж дані перепису, соціологічні дослідження, ніяк таких десятків мільйонів з рідним русскім не виходить.
Считать язык родным и хотеть чтобы он стал гос . языком У НАС чаще всего вещи разные, многие об этом забывают приводя какие то цифры...
14 миллионов - это очень грубая оценка, сильно заниженная. А что до переписи, меня никто не переписывал. Вот не пришли, и все... И не ко мне одному, тут на форуме полно таких. А коль скоро в 45-миллионной стране около 20 (и 10 бы хватило) говорят по-русски, то в любой мало - мальски демократической стране этот язык имел бы статус государственного. Увы, не в Украине!Ну якщо 14 млн. рахувати за десятки мільйонів - не знаю, може це так по-одеськи.
Якраз я і виступаю за права людей на рідну мову (добто за комфортні умови для носіїв кожної мови), Ви мали би вже це помітити. А через те, що такі права в законах не закріплені - маємо взаємні претензії.
Скіжіть мені навіщо Ви так перебільшуєте, є ж дані перепису, соціологічні дослідження, ніяк таких десятків мільйонів з рідним русскім не виходить.
OH, East is East, and West is West, and never the twain shall meet,
Till Earth and Sky stand presently at God’s great Judgment Seat;
"Друзьям" советую посетить мою домашнюю страницу.
Социальные закладки