Не скажите, всё равно при этой власти стало дышать легче , чувствуется что она очень честная , и народная , какая то добрая и щедрая , я сказал бы и умная , наконец то нам повезло , дождались всё таки! теперь можно и умереть спокойно ...с голоду....
| ||
Не скажите, всё равно при этой власти стало дышать легче , чувствуется что она очень честная , и народная , какая то добрая и щедрая , я сказал бы и умная , наконец то нам повезло , дождались всё таки! теперь можно и умереть спокойно ...с голоду....
Вам хорошо вы рыгыонал , а они своих не бросают , вам как члену ,положен спец паёок , жировать станете , каждый день по талонам, на греческой будете иметь миску горячего супу с клёцками , на второе)) каша с подливой на животном жире , и компот !! конечно вам весело , по субботам в кино партейцев будут водить на "Чапаева" ",правда по буднях придётся руду носить в кошёлках , с макеевки в горловку , но зато тельник и фуфайку получите за даром, баня раз в неделю , политинформация , флюорография , санобработка , стрижка ,словом нормальная полноценная жизнь....
У Росії головний тілоохоронець Януковича – поза законом
Колишні колеги головного «боді-гарда» президента України Віктора Януковича, В’ячеслава Заневського з Національної асоціації тілоохоронців не високої думки про нього.
Як стверджує «Газета по-киевски», Заневський був виключений з НАСТ ще в квітні 2002 року. Крім того, його було включено до чорного списку персон нон грата.
«22 квітня 2002 року, Заневський рішенням Асамблеї НАСТ Росії виключений з організації за непрофесійні дії з проведення тренувального курсу та подальшу деструктивну діяльність», – наголошується в заяві асоціації.
Як нагадує видання, Заневський почав охороняти Януковича ще до його обрання президентом
У самій асоціації Заневського «вважають ненадійним».
«Те, що Заневський зараз працює в Україні, – проблеми Служби безпеки України. З ним я не спілкуюся. Для НАСТ персони нон грата – це люди, яких наша асоціація вважає ненадійними. Заневський був одним із адміністративних керівників асоціації і поводився некоректно по відношенню до інших керівників. На Україні, наскільки я знаю, Заневський почав працювати, коли почалася передвиборна кампанія президента», – пояснив керівник НАСТ Олексій Фонарьов.
ht tp://zik.com.ua/ua/news/2010/10/08/249103
Вот, не только для Вас, товарищ VIL-100.
Полное освещение и само интервью и обсуждение первыми лицами. Там много разных видео фрагментов с разными политиками.
Как "Шустер Live" сделал исключение для Виктора Януковича ВИДЕО
http://vidgolos.com/46110-kak-shuster-live-sdelal-isklyuchenie-dlya-viktora.html
Товарищ Сталин лично дал приказ
Каждый судит о других в меру своей испорченности. Я не сторонник ПР, но альтернативы Януковичу не видел. А о результатах деятельности и его самого и правительства и о том полезно ли это для страны, можно будет судить через года 2-3, не раньше. А вот то, что сегодня мы кушаем, варили люби друзи демократы, под руководством юща и жульки.
Немного юмора с утра
Покращення-2. Перезагрузка.
Социальные закладки