| ||
да, как-то так.
я как раз пацаном 3-7 этого Панаса застал.
так у дворовой ребятни считалось, что если в "спокойной ночи, малыши" показали кукольный мультик, или по УТ-1 выступил дед Панас - пропал вечер.
УТ-1 кукольные мультики прощались, лишь бы не Панас. потом его этот, Бееееее <блюет тугой струей в медный таз>нюк заменил.
кстати, нонче ярый этот самый.
Не діли Україну. Російською розмовляють тільки у цих містах, а навколишні регіони говорять суржиком: хто ближче до російської,хто до української, отже робимо висновок, що етнічному населенню цих регіонів( так як вони належать до України ) було нав'язано російську мову. Обласні міста це ще не вся Україна.
На мій погляд це кращий фільм про УПА.Події у фільмі " Залізна сотня " відбуваються на теренах Східної Польщі, території, на якій споконвічно проживали мільйони українців, і котру спочатку захопила більшовицька Росія, потім Третій Рейх, а після війни Сталін "подарував" комуністичній Польщі .
Подивитеся цей фільм. Після перегляду фільму ви напевно зі мною погодитеся, що Фаріон була не права про імена.
Кто тебе сказал, что ты можешь делать выводы, я не знаю, но он соврал.
Видишь ли, выводы не высасываются из пальца даже в социологии, политологии и истории - и там есть вполне определенные закономерности, о которых ты, видимо, зеленого понятия не имеешь, а учить тебя - не моя забота.
Кстати: выучи, наконец, язык... все "мовоборці і мовознавці" палятся на пунктуации.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Господа, имейте совесть - вспомните о сабже!
Доктор Калембет, отбывший пять лет своего лагерного срока, не справился с послелагерной волей и через год покончил с собой, оставив записку: «Дураки жить не дают».
http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/017027/У ніч з 7 на 8 жовтня 2010 року в місті Києві за адресою проспект Бажана, 1-І сталося пограбування недільної школи при парафії храму Святих апостолів Петра і Павла Української Православної церкви Київського Патріархату. Всеукраїнське об’єднання "Свобода" не виключає пов’язаність цієї події з тим, що настоятель храму отець Григорій (Большаков) балотується до Київської обласної ради від ВО "Свобода"
вот и сабж)
Весна забыла, что есть осень
14/88
Не дождешься...
Мадам,с мужским ником Захидняк,ни на один из вопросов относящихся к сабжу не отвечает...
Только банально троллит....миролюбиво и доброжелательно,видимо,таким образом стремясь к консенсусу...
зы.Захидняк,по поводу деятельности олэжки и евойных архаровцев имеешь,что сказать?
Социальные закладки