Юлія Тимошенко: опозиція мусить об'єднатися у боротьбі зі свавіллям Януковича
Лідер ВО "Батьківщина" Юлія Тимошенко закликає українські опозиційні сили до об'єднання задля розробки законодавчих передумов для проведення позачергових парламентських та президентських виборів.
"Перший крок, який я хочу зробити, це запросити всі опозиційні сили, нарешті відкинувши всі амбіції, зібратися за круглий стіл, відпрацювати план дій, внести всі необхідні нормативні документи до Верховної Ради, які можуть розпочати процес легітимних виборів після такого поводження з Конституцією", - заявила Юлія Тимошенко сьогодні на прес-конференції в Києві.
На думку лідера "Батьківщини", лише об'єднання опозиційних сил дозволить переформатувати владу в Україні.
"Безумовно, об'єднання всіх опозиційних сил може звертатися до людей і разом консолідувати нашу діяльність", - переконана вона.
Юлія Тимошенко при цьому підкреслила, що переобрання влади є можливим лише за підтримки громадянського суспільства.
"Якщо всі представники громадянського суспільства, політики, народ України будуть сприймати таку наругу над собою, то тоді навряд чи в нашій країні буде існувати шлях боротьби", - заявила вона.
"Я свою справу зроблю. Але і всі інші можуть зробити свою справу, зобов’язані зробити свою справу", - підсумувала Юлія Тимошенко.

Социальные закладки