|
Не зрозуміли про що мова йде? Ось про що: "Ісус покликав дитинку, і поставив її серед них і сказав: "Істинно кажу вам: якщо не навернетесь і не станете, як діти, не увійдите в Царство Небесне." (Матв. 18 :2 - 3). "І виправдалась премудрість усіма своїми дітьми." (Лука. 7: 35).
"Ісус покликав дитинку, і поставив її серед них і сказав: "ІстинКо, кажу вам: якщо не навернетесь і не станете, як діти, не увійдите в Царство Небесне." (Матв. 18 :2 - 3).
Выбирайте сами - что это: дибилизм правительства Януковича, который рассылает дибильные вказивки, или развод руководства школы.
Начали учебный год по нормальной программе русского языка для украинских школ, мы купили русские учебники, дочка начала заниматься, а сегодня сказали - либо вы занимаетесь по программе для Закарпатских школ ( и алфавит выучите может быть к 4-му классу), либо доплачиваете по ХХ грн в месяц, и занимаетесь по программе русский = украинский полноценный...
ХХ гривен, конечно не деньги, я за других детей плачу в разы больше за обучение, но тем не менее...
...Ь ...ли ....сы
Коли почнете свою владу заставляти змінюватись? Чекатиму з нетерпінням.
Бо Ющенко своє отримав на горіхи за невтілені надії в економічній сфері, перш за все.
У мене теж до 2010 року не було і крихти агресії до російської, незважаючи на те, що вона повільно та нахабно насувалась не на свої території до 2004 року. Але тоді, розумієте, і виконавці були дещо ліберальніші.
А зараз переселенець (читайте каторжник) з Білорусії та син поліцая втілює у життя усе українофобне, що тільки існує в Украні та за її межами.
То коли почнетемо розумітись? Коли мою дитину російськомовні із-за нерозуміння не будуть запитувати "на каком языке ты разговариваешь", а почнуть спілкуватись бодай на різних мовах, але розуміючи одне одного?
Я свою дитину навчаю російської. А Ви свою вчите української?
Отож, почнімо самі з себе для початку...![]()
"Цей народ знаходить більше задоволення в рабстві, ніж у свободі" (c)
А що казати? Просто є певна категорія людей, яких не влаштовує не тільки існування української мови, а і саме існування держави Україна. Максимум на що вони згодні - це бутафорське утворення в складі, або під впливом Великої Росіїї. Людина, яка вважає себе громадянином, патріотом, буде завжди поважати українську мову, незважаючи, яка мова є для нього рідна і якою він користується в побуті.
Интересно сравнить программу для закарпатских школ с нашими!Неужели закарпатской программой будут Неньку у Эуропу двигать?Разве ,шо-туалеты чистить у Эуропе....так ЗУ и сечас этим успешно занимается!Так на фига эта программа для йододефицитного района!Целая Галичина ,как "специнтернат"????![]()
А ще тішить коли агресивно налаштовані люди приводять приклади з "української" мови, "гумовий нацюцюрник","чахлик невмирущий" і т.і.І кажуть, от бачите, як таку мову можна вивчати? Ну не дебіли???
![]()
Государственность защищается защитой интересов граждан государства. А большинство требует признания их права на родной русский язык.
Компетентные органы должны задавать вопросы инициаторам кабальных договоров с мвф, продавцам гос. собственности за бесценок по сговору, инициаторам и организаторам банкротств предприятий, намеченных под раздачу и т.д. В этих деяниях реальная угроза потери государственности.
Це не дебіли,це значно гірше. Все вони прекрасно розуміють,але дуже кортить довести, що бач яка "теляча мова" смішна.Ось напишу таку дурню,щоби тим клятим бандєровцам очі повилазили.
Я вважаю,що зараз почалася неприхована війна з Україною та українцями,таикй собі реванш.Але наш народ пережив і не таке за свою їсторію і така війна для нас не вперше.Я впевнений що всі ці утиски і приниження національної гідності українців у власній державі,лише відкриють очі тим,хто мав ще якісь сумніви,відносно нової влади.
Так завжди було.Українці починали замислюватись та діяти,коли до них починали ставитися відверто вороже,як це робиться зараз.
Ця недолуга влада своїми діями зажене себе у глухий кут і вже з нього не вилізе.
Якщо нікчеми почувши твоє ім’я здіймають галас, значить воно звучить гордо.
Социальные закладки