| ||
Весна забыла, что есть осень
14/88
так стоп, я более украинец чем ты.... чего это мне уезжать, а москали останутся что ли?
и почему меня никто не спросил мнения о бандере?
где демократия? да для украинцев демократия не подходит. Степка это прекрасно понимал. Тем не менее, не был он националистом - рубить бабло он жутко хотел. Вот и скомандовал он стадом.
Весна забыла, что есть осень
14/88
...В августе 1941 г. Бандера был арестован и содержался нами на даче в пригороде Берлина под домашним арестом. Предлогом для ареста послужил тот факт, что он в 1940 г., получив от Абвера большую сумму денег для финансирования подполья и организации разведывательной деятельности против СССР, пытался их присвоить и перевёл в один из швейцарских банков. Эти деньги нами были изъяты
Интересно,чьи это слова ?
Пригадайте собі 1941 рік, коли бандерівці з висолопленими язиками пёрли за німецьким фронтом і проголошували «бандерівську самостійну»? Що це коштувало Україні? В першу чергу життя півтора мільйона полонених українців, що на заклик бандерівців пішли в німецькі руки і яких німота виморила по таборах. Хто поверне їх українському народові? Бандера чи може інший провід? Що спільного з українською революцією мають всі бандерівські безправ’я, побої, грабёжі, мордування та вбивства, яких ми є щоденними свідками. Чи існувала коли на Україні така революційна організація, якої власний народ жахався гірше від найлютішого ворога, а її членів не називав інакше, як «путярами» та «сокірниками».
Надо понимать, что Боровець, он же Бульба, вот продолжение - тоже забористо
а шо?чесних і свідомих українців мордувала гірше від Гестапо, або НКВД? ... Що спіьного мають з визволенням України бандерівські спроби вже тепер підпорядкувати українські народні маси своїй партійній диктатурі та фашистській ідеології, яка є гидка українському народові, проти якої воює цілий світ ... я дозволяю собі запитати вас: за що ви боретесь? За Україну, чи за вашу ОУН? За Українську Державу, чи за диктатуру в тій державі? За український народ, чи тільки за свою партію?
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Социальные закладки