| ||
В євреїв є своя країна, спеціально для них створена, а туристів скрізь багато, там добре, а добре там, де нас нема.да? Чего-то я не встречал такого в европейских странах.
Евреев много у власти в европе.
Прочитаю за окрему платню.Там еще 700, дерзай,
м.б., перестанешь глупости писать.
А может быть, и нет, кто знает...
Не угодно ли ознакомиться?
http://lurkmore.ru/%D0%A7%D0%A1%D0%92
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Наведіть приклад, що я стверджував: "тогда не было национальностей".
В паспорт радянського союзу (фактично російський паспорт) була вписана національність за побажанням, я особисто знаю вельми багато випадків, коли народжувала дівчина, яка була українкою, а батько єврей, коли дитина ставала дорослою і одержувала паспорт їй автоматично вписували, що вона "русская". Де-факто при закритті, себто навмисному скороченні українських шкіл і запровадженні суцільно російської мови ніяка інша національність крім російської не формувалася.
Комунізм, мав на увазі так - СРСР, але зараз його уже нема де-юро, а він у багатьох сидить в голові, якщо навіть і досі промиті радянською пропагандою люди читаючи національність українець уявляють собі не Київську Русь і частину європейської культури, а всього лише додаток Російської Імперії і малоросійський діалект.
Социальные закладки