| ||
Я предлагаю не "нагибать" историю в угоду политической ситуации. А то Дима в 2003 году визжал о голодоморе как о геноциде украинского народа, а сегодня он вдруг поменял взгляды. Несолидно как то. А если говорить о системе образования, то я начал бы с того чтоб вернуть нашим учреждениям образования-элементарное уважение граждан. Каждый знает, продается все. Экзамен,зачет,без проблем,только плати, даже если ты конченый даун,все равно получишь диплом. Вот с чего бы я начал, а не с вопросов идеологии.
Табачник визжать никак не может, - он очень воспитанный, образованный человек... Это вы от незнания сказали так...
А о возврате уважения, - это к самим гражданам. Должны уважать себя сами, сами должны думать и заниматься своим образованием и образованием своих детей....
У того, кто способен учиться редко бывают проблемы с зачётами и экзаменами...
Это у бездельников и неучей они перманентные и таких действительно надо отсекать...
Обычно это и происходит. Надеюсь, что процесс будет ускорен, - сокращены всяческие "болтологические специальности", а специалисты - они "проявляются", в большинстве случаев и всегда востребованы....
А всё с неё и начинается, - должна быть прежде всего идея, концепция, идеология....
Последний раз редактировалось Cetus; 25.09.2010 в 07:50.
У ПР заявляють, що Табачник не має повноважень від З'їзду або Політради Партії регіонів бути її ідеологом.
Депутат від Партії регіонів Петро Писарчук буде ініціювати перед коаліцією питання зняття Дмитра Табачника з посади міністра освіти.
=======
Ще один депутат ПР що лайно називає лайном ...![]()
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
Брехня. Чи може є факти що з 2003 була поставка свіжо намальованих в азіопії документів для зміни погляду ?
============
1980-1981 копіювальник-реставратор Центрального державного архіву кінофотофонодокументів України
1990-1991 завідуючий відділом Київського міськкому ЛКСМ України
1991-1992 старший, головний консультант секретаріату постійної Комісії Верховної Ради України у справах молоді
1992-1993 керівник прес-служби, прес-секретар, начальник Головного управління преси Кабінету Міністрів України
1993-1994 перший заступник голови Державного комітету України у справах видавництва, поліграфії та книгорозповсюдження
1994-1996 голова Адміністрації Президента України
1997-2003 радник Президента України
=========
Вже починаючи з 1994 року у нього були всі можливості читати будь-які документи ...
P.S.
Паламентські слухання "Щодо вшанування пам'яті жертв голодомору 1932-1933 років", 12 лютого 2003 року / Дмитро Володимирович... Табачник (ред.). — К., 2003. — 204с.
Репресоване "відродження" / Олександр Іванович Сидоренко (упоряд.), Дмитро Володимирович Табачник (упоряд.). — К. : Україна, 1993. — 398с.
Табачник Дмитро Володимирович. Феномен тоталітарно- репресивного суспільства в Україні (кінець 20-х- 50- ті роки). Історичний та етнополітичний аспекти: Автореф. дис... д-ра іст. наук: 07.00.05
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
Социальные закладки