|
Конституція України - Розділ II
Права, свободи та обов'язки людини і громадянина
Стаття 24. Громадяни мають рівні конституційні права і свободи та є рівними перед законом.
Не може бути привілеїв чи обмежень за ознаками раси, кольору шкіри, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, за мовними або іншими ознаками.![]()
у них своя конституция
http://www.tyahnybok.info/dokumenty/inshi/003930/Процент українців та представників національних меншин, що навчаються в середніх спеціальних та вищих навчальних закладах, працюють в органах законодавчої, виконавчої та судової влади всіх рівнів, служать у Збройних Силах України та працюють у правоохоронних органах, в освітній і культурній сферах, охороні здоров'я, мають бізнес, є власниками виробництв, має відповідати національному складу населення України, який встановлюється Всеукраїнським переписом населення.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
C.БАНДЕРА "З МОСКАЛЯМИ НЕМА СПІЛЬНОЇ МОВИ"Московський нарід не тільки не протиставився тому, але в цілому був і залишився носієм цього імперіялізму. Ривалізуючі за владу системи і сили в Росії, намагаючись з'єднати собі симпатії більшости московського народу і плямуючи непопулярні риси противника, завжди суперничали між собою в тому, хто з них здобуде більше для російського імперіялізму. Кожна московська держава, як царська, так демократична і большевицька, завжди послуговувались підступом і віроломністю супроти України й інших народів, і кожну форму союзу перетворювала в найжахливіше поневолення. Отже, ворогом був не тільки даний режим - царський, чи большевицький, не тільки державна і суспільна система, а сама московська нація, навіжена бісами імперіялізму, жадобою бути все більшою, могутнішою, багатішою, але не власним ростом, а коштом поневолення інших народів, їх пограбуванням і всмоктуванням у себе.
....больной человек имеющий врагом народ с которым украинцы живут со времен царя гороха...
а шо продал ? "исторический подарок" вполне подходит под ситуацию....как и крым ...похмельный подарок....
Слава КПСС ! Украине сала !вы любитель альтернативной истории ? в той что была никакого шанса не было....рваные лоскутки собрать в одно целое....Я не говорю о "шансах",сегодня его нет а завтра он есть.
Последний раз редактировалось bobbob; 20.09.2010 в 10:53.
Якщо нікчеми почувши твоє ім’я здіймають галас, значить воно звучить гордо.
без бандерского баламутства так и было....вот не знаю кто у меня в классе был украинец а кто русский...патамучто никому и вголову не приходило делить....украинцы правили всей страной,летали в космос,дослуживались до маршалов...и тут нарисовалось мурло ....да русские с украинцами ...сексом занимались наконец !.....многовековая групповуха..о каких различиях речь то ?
Социальные закладки