| ||
Украина не ЗУ с бандерой и другими тараканами в голове.
Если ваша Украина это только свистульки и пестни о героях схронных то тогда у вас она сильно отличается от моей .
Версия у меня Украины другая и Россия тут таким же боком как и Монголия с Пакистаном!(это шоб опять не тулили москалей к жопе в которой сейчас Украина)
Это с чего Вы так решили? Он сам об этом говорил?
Вот к примеру что думали об этом немцы:
Уривок із донесення айнзацгруп поліції безпеки і СД про діяльність і ситуацію в СРСР № 1
Берлін, 31 липня 194! р.
Начальник поліції безпеки і СД. (...)
Секретна справа Райху!
В. Економічна ситуація.
(...)На Західній Україні були виявлені несподівано великі за¬паси збіжжя. Зате на Сході Червона армія знищила його над¬звичайно велику кількість. (...)
Г. Поводження національних груп.
(...)
Україна
Національна ситуація на Україні в даний момент неспокійна через вимоги активістів Бандери. Організація Українських Націо¬налістів (ОУН) Степана Бандери є найважливішим фактором боротьби в українському політичному житті. (...)
Друга група під керівництвом полковника Андрія Мельника, у наслідок войовничої політики Бандери, все більше і більше втра¬чає підґрунтя як серед українців на Україні, так і серед тих, хто перебуває на території Райху. Група Мельника загалом має характер емігрантської організації й мало пов'язана з етногра¬фічною українською територією.
Мета групи Бандери — створення незалежної Української держави з повністю націоналістичним урядом; Бандера хотів би бачити на чолі цього уряду особистість, яка б не належала до жодної відомої політичної групи й особисто пережила у краю епоху поневолення. (...)
Пропаганда людьми Бандери незалежності, що продовжуєть¬ся в певній мірі, не залишилась без наслідків. Порив до незалеж¬ності проявляється у всіх колах, особливо серед міського насе¬лення. Під час проголошення незалежности в багатьох містах були самочинно створені органи управління (мери й управителі районів) без будь-якого погодження з німецькими органами влади. При тому поширювано також нелегальні газети, в яких надруко¬вано звернення, передані публічно через радіостанцію Львова (проголошення створення крайового уряду). Айнзацкоманди зму¬шені були неодноразово вживати заходів проти поширення цих газет ОУН і т. ін.
Айнзацкоманди розформовують зараз постійно служби по¬рядку, що їх створила ОУН, й займаються організацією нової міліції. (...)
Ill / Inland 431 f. 39, 49, 50, 52.
Якщо нікчеми почувши твоє ім’я здіймають галас, значить воно звучить гордо.
и каким боком чьи то рассуждения к личным устремлениям Бандеры ?
борьба конечно крутая....беспризорники самовольно организовали республику Шкид...пришел Викниксор и взял все под свой контроль....другими словами баранов завели в стойло.Під час проголошення незалежности в багатьох містах були самочинно створені органи управління (мери й управителі районів) без будь-якого погодження з німецькими органами влади. При тому поширювано також нелегальні газети, в яких надруко¬вано звернення, передані публічно через радіостанцію Львова (проголошення створення крайового уряду). Айнзацкоманди зму¬шені були неодноразово вживати заходів проти поширення цих газет ОУН і т. ін.
Айнзацкоманди розформовують зараз постійно служби по¬рядку, що їх створила ОУН, й займаються організацією нової міліції.
опаньки ...про "мандат данный ему украинским народом" забыли ?...думаете самозванцу власть не нужна ?
Я хочу ще раз вияснити, що всі мої накази не залежали від будь-якого розпорядження чи згоди німецьких властей. Видаючи свої накази, я не покладався на жодні німецькі власті, ані на їхнє погодження, але тільки на мандат, який я отримав від українського народу
Леонид Ильич тоже был скромным человеком...говорит жене:
на мое 70-летие приглашать специально никого не будем,кто помнит сам придет![]()
Последний раз редактировалось ALKA; 15.09.2010 в 14:26.
Презумпция к демократии, относится так же как седло к корове.Но если очень интересно, то http://www.pseudology.org/Legis/Presumption.htmНедопустимо отождествление презумпций и фикций, и, как следствие этого, нельзя допустить существование фиктивных презумпций и презумптивных фикций, поскольку в норме-фикции закреплено заведомо ложное положение, а в презумпции вероятно истинное, а также необходимо отличать нормы-дикции и фикции как антипод закона, закрепление в норме права положения, не отвечающего потребностям общества): презумпция может быть фикцией как антиподом закона, как и любая другая норма права.
А вот мнение не профессионального психолога послушать иногда бывает гораздо интересней, чем дипломированного.
как фюрер фюреру
меня царицей соблазняли(с)23 червня - 14 вересня 1941 p.
1531/374 226
ВОЛОДИМИР СТАХІВ1 ДО ФЮРЕРА
Берлін-Вільмерсдорф, 23 червня, 1941.
РК 9380 А
Ваша Ексцелєнціє!
Високоповажний Пане Канцлєр Німецького Райху!
Фюрер Організації Українських Націоналістів - ОУН - Степан Бандера доручив мені почотне завдання передати Вашій Ексцелєнції, як Фюрерові Німецької Нації, що побідоносно бореться за новий лад в Европі, меморіял Організації Українських Нацоналістів відносно розв'язки українського питання.2
ОУН, яка веде українські маси в їхній революційній боротьбі за творення Української Держави, є проникнена глибокою вірою в це, що сучасний збройний похід проти Москви знищить розкладаючий жидівсько-большевицький вплив на Европу й зламає остаточно російський імперіялізм.
Відновлення незалежної національної Української Держави в сенсі мирового договору в Брест-Литовському закріпить новий лад в Европі й спричиниться до мирного й благого розвитку цього простору.
В переконанні, що Ваша Екселєнція, як речник національного принципу, буде нашу національну боротьбу підтримувати, остаюсь з висловом моєї глибоко відчуваної поваги до Вашої Ексцелєнції.
Найвідданіший Володимир Стахів,
Керівник Ресорту в Політичному Бюрі ОУН
Последний раз редактировалось ALKA; 16.09.2010 в 16:41.
ну шо там,бандерко еще в соку?
мелкий негодяй и преступная личность навеки!!
позор бандерке,приспособленцу и идиоту!
Наверное, Вам седьмой подскажет, кто лучше ответит на этот вопрос профессиональный или дипломированный психолог.Сообщение от Lexa2007
Если Вас обвинят в убийстве "кассира Сидорова"(с) - Вы не будете этого отрицать?
Мне лично его пост напоминает шифровку доктора Нешша.
Ваш же пример касается убийства, не уверен, что человеку такие примеры СТРОИТЬ и ЖИТЬ помогают.
Социальные закладки