|
поздравляю, пользователь, вполне нацистское высказывание... ничего личного, исключительно вопрос дефиниций
Без комментариев
хотелось бы поправить.Все це тобі задає бувший совковий офіцер з висоти своїх 65 років.
охвіцер, а не офицер
по самые гландыСЛАВА БАНДЕРІ.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Тому що історію для бидла завжди пишуть за кордоном!!! Тому і не чули там: у Штатах про Ковпака, тим більш не чули і про Вітрука, а на Житомирщині навідь школи у його честь названи, та вулиці. А чомусь якись новоявлений "історик" який живе на Україні вивчає історію батьківщини по підручниках надрукованих в Вест-Пойнті? Га? А ти часом не засланець з діаспори? Краще застрелься, бо ти ганьбиш армію, та націю. Це тобі каже онук червоного партизана, дід якого пройшов дві війни: Фінську та Велику Вітчизняну, та далекий родич генерала Вітрука - національного героя колишньої Югославії!!!! Я вже тобі не буду цитувати свого батька, який зараз прочитав тобою надруковане - старшини першої статті!!! Сам зрозумієш. Слава СРСР, та споконвічна ганьба Бандері!!! Вшиві історики вказують на те, що Руднєв стояв за спільні дії з УПА, хоча з його щоденника можна побачити інше!!!! Ковпаківське зєднання проводило спільні дії з польськими партизанами, стосовно УПА і мови навідь не було. І щоб декотрим нетямущим пояснити я скажу що мій дід воював у зєднанні Ковпака!!!
П.С. Стосовно зрадників: Партизан запитає діда - Откуда такие люди берутся? Дід - От сырости. Партизан: Я серьезно. Дід: - Я тебе ответил серьезно.
П.С.2: Великий ти вимахав, але в твого батька син був недотепа (С.А. Ковпак)
Последний раз редактировалось Iskander; 07.09.2010 в 08:37.
Хотя Вы, как всегда, не по теме, но на несправедливые (непорядочные) обвинения человека придется ответить!
Так Вы вокруг внимательно присмотритесь!! Не грешник ("охвицер") тот, кто родился в Украине и ей служил или вернулся сюда дослуживать (на пенсию), а тот грешник и "охвицер", кто "горячо" любил (любит) Россию, а остался тут служить, принял присягу ради собственной выгоды...
[QUOTE=Iskander;14420927]Тому і не чули там: у Штатах про Ковпака, тим більш не чули і про Вітрука, а на Житомирщині навідь школи у його честь названи, та вулиці.
Краще застрелься, бо ти ганьбиш армію, та націю.
Це тобі каже онук червоного партизана, дід якого пройшов дві війни: Фінську та Велику Вітчизняну, та далекий родич генерала Вітрука - національного героя колишньої Югославії!!!![QUOTE]
Та не розпалюйтесь так! Усі ж знають, що Ви - "відомий історик"... До того, по якій програмі навчаються в американській академії, ця людина непричетна, вона лише констатує факт...
Доречі, на півночі Одеської області (в райцентрах) збереглися вулиці Вишинського, а народ і не знає хто це був?? Навіть того, що це був злочинець... У нас всякого досталь...
А останнім не вихваляйтесь (мій батько теж пройшов і фінську, і 2-гу світову), тут (на форумі) різних онуків чимало, і тих кого розстріляли, і тих, хто розстрілював... Це ж таке...
Последний раз редактировалось Bivaliu; 07.09.2010 в 10:53.
Будь так любезен, изложи свою мысль связно.
Ничего не понятно, кроме того, что пытаешься оправдать "собаку, кусающую руку дающего" - а вот аргументов не видать
К сведению:
а то, что ты приводишь - досужий домысел.Факт (лат. Factum — свершившееся) — знание в форме утверждения, достоверность которого строго установлена..
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Социальные закладки