Тема: Дуже важливі державні справи нової влади

Ответить в теме
Страница 10 из 14 ПерваяПервая ... 8 9 10 11 12 ... ПоследняяПоследняя
Показано с 181 по 200 из 275
  1. Вверх #181
    Постоялец форума Аватар для smeet
    Цитата Сообщение от Че Бурашка Посмотреть сообщение
    спасибо, поржал.
    пациент доктору: мне так понравилось, так понравилось!! болезнь как рукой сняло, но жду не дождусь снова у вас оказаться!!
    Ви просто дуже вузько мислите.Я вже казав,є багато лікарських спеціальностей,до яких люди звертаються з певною періодичністю,тому що повністю виліковних хворіб немає.Є гепатити,котрі то підліковуються,то загострюються.Є хвороби крові-типу хвороба Верльгофа.яка супроводжує людину все життя,є системні захворювання які практично вилікувати неможливо, є ЛОР хвороби-типу хронічного гаймориту,отиту.Є невралгії і неврити слухового нерву,є тріщини заднього проходу,є гемарой,є плексити,є зуби,які потрібно періодично лікувати,є СНІД накінець-який поки що невиліковний а у Вас все на рівні примітивізму-захворів-вилічили.Як сільський фелшар. Осмислювати проблему треба а не вирішувати простими діями.

2. Вверх #182
    Цитата Сообщение от Dema Посмотреть сообщение
    Так вот в чем причина уменьшения численности населения Украины...
    В чому? допис великий а Ви знайшли одну причину і не сказали яку.Основна причина зменшення чисельності населення соціальна. Розвалена економіка-економістами типу Кучми-Ющенка,Азарова-Януковича.Економічна еміграція,подорожчання ліків(суперзаробітки магнатів від фармацевтичного бізнесу-дорога від яких веде в найвищі кабінети),все це веде до зниження віку середньостатистичного українця.А ще тепер як піднімуть пенсійний вік,тоді людина не буде мати пенсії взагалі.В Італії середня пенсія 2000 євро.Є ще багато ньюансів але треба багато працювати пальцями на клавіатурі,щоб все перечислити.

3. Вверх #183
    zodchiy
    Цитата Сообщение от smeet Посмотреть сообщение
    В чому? допис великий а Ви знайшли одну причину і не сказали яку.Основна причина зменшення чисельності населення соціальна. Розвалена економіка-економістами типу Кучми-Ющенка,Азарова-Януковича.Економічна еміграція,подорожчання ліків(суперзаробітки магнатів від фармацевтичного бізнесу-дорога від яких веде в найвищі кабінети),все це веде до зниження віку середньостатистичного українця.А ще тепер як піднімуть пенсійний вік,тоді людина не буде мати пенсії взагалі.В Італії середня пенсія 2000 євро.Є ще багато ньюансів але треба багато працювати пальцями на клавіатурі,щоб все перечислити.
    Неуплата налогов со стороны трети работоспособного населения улучшает экономическую силу государства? Как думаешь?
    Я не люблю фатального исхода,
    От жизни никогда не устаю.

4. Вверх #184
    User banned Аватар для Че Бурашка
    Ви просто дуже вузько мислите.Я вже казав,є багато лікарських спеціальностей,до яких люди звертаються з певною періодичністю,тому що повністю виліковних хворіб немає.Є гепатити,котрі то підліковуються,то загострюються.Є хвороби крові-типу хвороба Верльгофа.яка супроводжує людину все життя,є системні захворювання які практично вилікувати неможливо, є ЛОР хвороби-типу хронічного гаймориту,отиту.Є невралгії і неврити слухового нерву,є тріщини заднього проходу,є гемарой,є плексити,є зуби,які потрібно періодично лікувати,є СНІД накінець-який поки що невиліковний а у Вас все на рівні примітивізму-захворів-вилічили.Як сільський фелшар. Осмислювати проблему треба а не вирішувати простими діями.
    про периодических глистов забыл написать
    ну, жги дальше, как итальянцы к тебе в очередь на прием выстраиваются с гепатитами и атитами, с СПИДом и с кариесом и с трещинами заднего прохода.
    <запасся попкорном>
    любопытно: а с других континентов к западноукраинскому Айболиту не прилетают страждущие?

5. Вверх #185
    Неуплата налогов со стороны трети работоспособного населения улучшает экономическую силу государства? Как думаешь?
    Гмм,Ви знову стару казку про податки.А якби ці самі люди сиділи дома без роботи,вони б платили податки? Не від ситого життя ті люди на свій страх і ризик зичили по 5-6 тисяч доларів і всіма правдами і неправдами виїжджали в ту Англію,Іспанію,Португалію,США,Італію.Колись вони не їздили ніде.Але тепер,коли молодий,здоровий чоловік сидить дома без роботи,він з розуму сходить,що не може в сім"ю принести ні копійки.В містах і селах не працює ні одне підприємство,колгоспи розвалили,люди набралися землі.але вона пустує бо її нічим обробляти.І от їде такий молодий чоловік в ту Італію,чи Іспанію, і заробляє живу валюту по 1000-2000 євро,і привозить її додому,не залишає там в Іспанії,а привозить її на Україну.І замітьте не ховає в панчоху,а йде з нею в банк.міняє на українські дерев"яні(підтримуючи таким самим конвертацію цієї гривні) і за них купує українські товари починаючи в основному від будівельних матеріалів,закінчуючи продуктами харчування,по завищених цінах.Простий приклад:події двомісячної давності.В Лондоні в супермаркеті цибуля коштувала 2 грн за кг(це в переводі) у нас на ринку українська цибуля коштувала 9грн за кг.Питання 7 грн чим не податок.І так на всіх товарах.В Італії наприклад плоди ківі коштують 2 грн за кг у нас 23 грн за кг-21 грн чим не податок.Можу продовжувати по всіх позиціях,бо ми живемо відкрито і кожного дня спілкуємось з цілим світом.Ви менше тому не порівнюєте ціни.
    А Ваші олігархи на відміну від наших заробітчан всі гроші вивозять з України в офшори.І також не платять податки.Для цього вибирають "своїх" президентів.Це так само як з теперішнім податком на нерухомість,який не зобов"язує платити податки найзаможніших.

6. Вверх #186
    про периодических глистов забыл написать
    ну, жги дальше, как итальянцы к тебе в очередь на прием выстраиваются, очень любопытно.
    Не буду бо Ти або п"яний зранку або придурюєшся,вже би дитина мене зрозуміла а Ти не можеш.....або не хочеш.А у мене є більше приємних справ ніж тобі пояснювати прописні істини.

7. Вверх #187
    Колись вони не їздили ніде.
    это было в проклинаемом тобой СССР, когда вы были оккупированы на всю голову, про это забудь.

8. Вверх #188
    Не буду бо Ти або п"яний зранку або придурюєшся,вже би дитина мене зрозуміла а Ти не можеш.....або не хочеш.А у мене є більше приємних справ ніж тобі пояснювати прописні істини.
    да просто свистеть тебе поменьше нужно, и не будет вопросов.
    тоже мне, Айболит международного значения.

9. Вверх #189
    zodchiy
    Гмм,Ви знову стару казку про податки.А якби ці самі люди сиділи дома без роботи,вони б платили податки? Не від ситого життя ті люди на свій страх і ризик зичили по 5-6 тисяч доларів і всіма правдами і неправдами виїжджали в ту Англію,Іспанію,Португалію,США,Італію.Колись вони не їздили ніде.Але тепер,коли молодий,здоровий чоловік сидить дома без роботи,він з розуму сходить,що не може в сім"ю принести ні копійки.В містах і селах не працює ні одне підприємство,колгоспи розвалили,люди набралися землі.але вона пустує бо її нічим обробляти.І от їде такий молодий чоловік в ту Італію,чи Іспанію, і заробляє живу валюту по 1000-2000 євро,і привозить її додому,не залишає там в Іспанії,а привозить її на Україну.І замітьте не ховає в панчоху,а йде з нею в банк.міняє на українські дерев"яні(підтримуючи таким самим конвертацію цієї гривні) і за них купує українські товари починаючи в основному від будівельних матеріалів,закінчуючи продуктами харчування,по завищених цінах.Простий приклад:події двомісячної давності.В Лондоні в супермаркеті цибуля коштувала 2 грн за кг(це в переводі) у нас на ринку українська цибуля коштувала 9грн за кг.Питання 7 грн чим не податок.І так на всіх товарах.В Італії наприклад плоди ківі коштують 2 грн за кг у нас 23 грн за кг-21 грн чим не податок.Можу продовжувати по всіх позиціях,бо ми живемо відкрито і кожного дня спілкуємось з цілим світом.Ви менше тому не порівнюєте ціни.
    А Ваші олігархи на відміну від наших заробітчан всі гроші вивозять з України в офшори.І також не платять податки.Для цього вибирають "своїх" президентів.Це так само як з теперішнім податком на нерухомість,який не зобов"язує платити податки найзаможніших.
    Остальные граждане (две трети) проделывают точно такие действия с заработком , только еще и в бюджет нэньки мзду вносят.... А первые не поддерживая государство (бюджет, а это школы, дороги, медицина и т.п., пенсии), но голосуют своими паспортами исправно...

10. Вверх #190
    Остальные граждане (две трети) проделывают точно такие действия с заработком , только еще и в бюджет нэньки мзду вносят.... А первые не поддерживая государство (бюджет, а это школы, дороги, медицина и т.п., пенсии), но голосуют своими паспортами исправно...
    Ага Вас за голосування так болить.Ну нічого,прийшло і на вашу вулицю свято,маєте свого президента.Тепер радійте.Радійте ціні на газ,радійте підвищеному пенсійному віку,радійте Межигір"ю і Сухолуччю,радійте за свого пана своєю рабською психологією -наш цар має жити добре а ми як Бог дасть,радійте за те що до Межигір"я дорогу побудували за 8 мільйонів доларів,радійте за гречку по 18 грн за кг,радійте за пшеницю по 220 грн за центнер-радійте бачили очі що вибирали,тепер їжте хоч повилазьте-ви хоч українську ненавидите це дуже влучна приказка-якраз для вас.
    А те що Ви не вмієте рахувати гроші я Вам невинен.Податок з 1000 грн з зарплати яку ваші олігархи вам платять набагато менший ніж здеруть з підвищених цін для заробітчанина коли він на Україні купує найдорожчі в світі українські товари.

11. Вверх #191
    да просто свистеть тебе поменьше нужно, и не будет вопросов.
    тоже мне, Айболит международного значения.
    Свистиш ти ось уже два дні а я розказую реальні речі.Тоже мені термінатор обласного масштабу.

12. Вверх #192
    zodchiy
    А те що Ви не вмієте рахувати гроші я Вам невинен.Податок з 1000 грн з зарплати яку ваші олігархи вам платять набагато менший ніж здеруть з підвищених цін для заробітчанина коли він на Україні купує найдорожчі в світі українські товари.
    Во-первых я ЧП...(олигархи не мои).
    А во-вторых цены во многом определяются и черным налом, завозимым из-за кордона...
    п.с. Ты рад , что треть работоспособных граждан не платят налоги...? Вины этих граждан в плохом экономическом положении Украины в этом не наблюдаешь вовсе? (а ведь и пенсионный возраст поднимают во многом из-за этого...)

13. Вверх #193
    Во-первых я ЧП...(олигархи не мои).
    А во-вторых цены во многом определяются и черным налом, завозимым из-за кордона...
    п.с. Ты рад , что треть работоспособных граждан не платят налоги...? Вины этих граждан в плохом экономическом положении Украины в этом не наблюдаешь вовсе? (а ведь и пенсионный возраст поднимают во многом из-за этого...)
    Я не радий,але в тому що вони там,винуваті не вони а наша влада і та що була і та що є,бо ніхто палець об палець не вдарив,щоб повернути людей в Україну.А про податки я не згоден податки бувають різні,є ще ПДВ і податок з "обороту" я правда не економіст-про всі податки я не знаю,але те що їхні гроші крутяться в Україні говорить про те,що на них також накручуються податки.Наприклад,завод зробив двері.Якщо ті двері ніхто не купив,то звісно вони будуть на складі,і ніякого податку з них державі не прийшло.А якщо приїде цей заробітчанин і вирішить будувати будинок(а вони в основному їдуть туди,щоб заробити на житло і на навчання).Так от він купив двері,ваше ЧП їх продало і заплатило державі податок-це не від них? Ви подивіться,що в ЗУ за останні роки набудували.Майже на 85 % обновили приватний житловий фонд.А в багатоквартирних будинках-всюди євроремонти,автономне опалення і т.д. Вони ж не везли будматеріали з Європи.Вони все що купили купили в Україні.То що з того обороту грошей в будівельних супермаркетах нічого в держбюджет не попало? А уявіть,що всі ці люди сидять дома і йдуть пішим походом на Київ з вимогами роботи(Ви розумієте що в районі з 100000населення не працює ні одне підприємство,крім ресторанів і барів і заправних станцій нде працювати),зарплати і хліба.Ви уявляєте що то буде.Вам бачиться що то мало По неофіційним даним 7 мільйонів українців працює за кордоном.І кожен щомісячно посилає додому біля 1000 доларів.Це немалі гроші.Це бюджети невеликих держав. І ще раз замітьте це валюта а не нічим не підтверджені папірці.
    PS/Пенсійний вік піднімають (причина банальна )для того,щоб люди вмирали на роботі і пенсії їм платити не требаб було.А вони будуть собі нові дороги до дому будувати див. початок гілки.
    Последний раз редактировалось smeet; 29.08.2010 в 11:37.

14. Вверх #194
    Не покидает форум Аватар для KSS26
    Ага Вас за голосування так болить.Ну нічого,прийшло і на вашу вулицю свято,маєте свого президента.Тепер радійте.Радійте ціні на газ,радійте підвищеному пенсійному віку,радійте Межигір"ю і Сухолуччю,радійте за свого пана своєю рабською психологією -наш цар має жити добре а ми як Бог дасть,радійте за те що до Межигір"я дорогу побудували за 8 мільйонів доларів,радійте за гречку по 18 грн за кг,радійте за пшеницю по 220 грн за центнер-радійте бачили очі що вибирали,тепер їжте хоч повилазьте-ви хоч українську ненавидите це дуже влучна приказка-якраз для вас.
    Так почему же вы все это не говорили в 2004 году? Заткнулись на 5 лет, а тут вдруг все стало другим.
    МЫ ИЗ ОДЕССЫ И ГОРДИМСЯ ЭТИМ!

15. Вверх #195
    Я не погоджусь.ЧП в ціну включає хабар,який потрібно дати на таможні,потім всім тим від кого залежить,буде він торгувати чи ні(я маю на увазі массу чиновників і перевіряючих організацій які наче кровососи сидять на плечахЧП)У мого кума приватна заправка.Так от з травня місяця у нього перевірка за перевіркою,всі вимагають хабар від 300 до 500 доларів.Крім того призначають штрафи.Вже з травня заплатив 25 тисяч гривень штрафів.І не через те що в нього так все погано.Через те що йдуть і кажуть-нова влада вимагає грошей-у нас план на штрафи.Ще новинка ви не чули?Нон стопи біля заправок-хтось вверху придумав,що спиртні напої мають в невеликих нонстопах давати прибуток не менше 20000 грн.Податки щомісячно мають бути відповідні.Може у великих містах і є такий прибуток.а на побічних дорогах він ледве 8000грн в місяць досягає.Так от як Ви думаєте,які дії будуть робити ПП.Підуть в тінь і взагалі не будуть брати ліцензії на спиртне.У кожному генделику є "свої" клієнти.Своїм будуть давати з-під поли а чужим не будуть продавати і лише виграють від цього.Ви що думаєте "зверху" цього не розуміють? А може це робиться спеціально,щоб не державі податки а чорним налом хабарі і відкупне?Як ПП як думаєте?

16. Вверх #196
    Цитата Сообщение от KSS26 Посмотреть сообщение
    Так почему же вы все это не говорили в 2004 году? Заткнулись на 5 лет, а тут вдруг все стало другим.
    Ми хочемо щоб ви тепер з своїм президентом і своєю владою кайфанули.А ми збоку постоїмо подивимось як ви кайфувати будете.Нашої влади ітак ще не було з самого початку.А на рахунок паспортів,то в 2004 році ешелони поїздів з голосуючими були й так на вашій стороні і фальсіфікацій було більше з вашої сторони,це не я сказав,це верховний суд визнав.а ваш одеський Сашко Підрахуй перший фальсифікатор.Це не я сказав це знала вся Україна.

17. Вверх #197
    Ми хочемо щоб ви тепер з своїм президентом і своєю владою кайфанули.А ми збоку постоїмо подивимось як ви кайфувати будете.Нашої влади ітак ще не було з самого початку.
    ой, не лукавь.
    а как же Майдан? ментальные уровни там. то, се.
    ты за кого голосовал в 2004?
    в каком году отрекся?

18. Вверх #198
    Ми хочемо щоб ви тепер з своїм президентом і своєю владою кайфанули.А ми збоку постоїмо подивимось як ви кайфувати будете.Нашої влади ітак ще не було з самого початку.А на рахунок паспортів,то в 2004 році ешелони поїздів з голосуючими були й так на вашій стороні і фальсіфікацій було більше з вашої сторони,це не я сказав,це верховний суд визнав.а ваш одеський Сашко Підрахуй перший фальсифікатор.Це не я сказав це знала вся Україна.
    Вся Украина? А не много вы на себя берете?
    Тем не менее президентом всунули Ющенко. Или вы тоже отрицаете этот факт?

19. Вверх #199
    zodchiy
    А за что ему ющенко орден дал?

20. Вверх #200
    А за что ему ющенко орден дал?
    Ты что, приложение майдан-2004 выполнило не допустимую операцию и будет закрыто.

Ответить в теме
Страница 10 из 14 ПерваяПервая ... 8 9 10 11 12 ... ПоследняяПоследняя

Социальные закладки

Социальные закладки

Ваши права