|
только тогда когда все умрут, закончится Большая игра.
Між іншим читав одну статтю,"Якою мовою говорили в древньому Києві" так автор доводив що вона була похожа на сучасну Закарпатську-це на повному серйозі.
А про "настоящий украинский язык" це Ви трохи загнули(Ви напевне мали на увазі Львівський)-закарпатсьский діалект єдиний і неповторний-там дійсно зібралось багато слів різних національностей наприклад на парасольку-зонтик кажуть амбрела-так ще кажуть в Англії.а взагалі почитайте той словник на сайті http://www.kolyba.org.ua/glossary1 . Цікаво,з гумором автори дають пояснення для різнихь слів.Даю гарантію що дістанете задоволення.Зверніть увагу на Закарпатську кухню і страву БОГРАЧ.Приготуєте-мені скажете дякую за інфу.
[QUOTE=Монархист;14195814]что это за оборот речи? какой у вас родной язык? и с каких пор ремонт дорог стал не целевым??? у вас что в голове агитки вместо чипа оперативной памяти?
Дороги ремонтують тоді,коли вони потребують ремонту а не тоді коли люди,котрі стали міністрами використовують свої посади,для того,щоб з прекрасної дороги зробити чудову.Накільки я розумію,рішення про ремонт дороги приймають на основі акта державної комісії про непригодність дороги для проїзду транспорту.А на рахунок зворотів я не знаю що Вам не зрозуміло,мені зрозуміло все.
А хто казав,що вони всі греко-католики.Там просто сказано що там діє греко-католицька церква.Якби діяла православна то напевно ходили б і туди,ходять в ту яка є.А про те що там є жителі зі всієї України-ми можемо тільки догадуватися,точно про це ніхто не знає,навіть міграційна служба в Італії.Майже половина українців в Італії нелегали,як їх запитаєте.Я думаю що є багато,бо вірю тим людям які мені про це говорили. Та майже кожного дня по ТСН говорять про торгівлю людьми ділками то з Запоріжжя,то з Дніпропетровська,котрі продають наших дівчат в сексуальне рабство,між іншим по статистиці більше таких фірм на Південному Сході України.Я не говорю що це добре,навпаки це дуже погано,але люди рвуться з України і це погано.Бо на цьому наживаються ділки.
не знаю. бывали случаи, когда пользователи опосля шкандялю выставляли свои возрст или пол.
в любом случае плевать. будешь ТЫ. как и все.
грызи правила форума и нетикет.
(задолбали - мягко сказано)так он вернулся или там работает?Коли він туди їхав він був набагато молодший ніж я зараз.
честно - посрать. если ты хотел меня таким образом задеть, то промахнулся.
при личной встрече могу обращаться на "вы". если почувствую, что ты этого заслуживаешь (что врядли).
а вообще память подлечи, с год назад о том же ныл "безкультурие, то, се". я тебе тогда еще по полочкам расставил.я про возраст. он старше тебя, и работает в Италии. а ты называешь дураками тех, кто работает за меньшую плату на Украине.А на рахунок брата він зараз в відпустці дома,в жовтні їде знову.
так кто ты по твоей же логике?
Социальные закладки