|
"Имеют" але тільки побіжно,у нас їхніх підприємств немає.вірніше я за них не знаю.Кажуть що у Львові є.В Закарпатті я не знаю.А на рахунок різних країн,то якщо проаналізувати,то майже так.Мій син відпочивав у друзів в Запорізькій області,дочка по справах об"їздила Донецьку й Луганську області-вони в шоці,як від людей (величезна масса питущих)так і від міст(сірі непривітні вулиці,сірі непривітні будинки,сірі непривітні люди на вулицях,і якийсь неприхований жах і безвихідь на людських обличчях-це в Маріуполі,Єнакієво)Одеса звісно їй сподобалась.Хоча ціни на житло,для учасників державної олімпіади з менеджменту....захмарні.За три дні,будучи учасником олімпіади,захищаючи честь ВУЗу витратила на проживання і їду 1200 грн,а ВУЗ вернув 330 грн.
блестящену прямо морлоки какие-то!Кажуть що у Львові є.В Закарпатті я не знаю.А на рахунок різних країн,то якщо проаналізувати,то майже так.Мій син відпочивав у друзів в Запорізькій області,дочка по справах об"їздила Донецьку й Луганську області-вони в шоці,як від людей (величезна масса питущих)так і від міст(сірі непривітні вулиці,сірі непривітні будинки,сірі непривітні люди на вулицях,і якийсь неприхований жах і безвихідь на людських обличчях-це в Маріуполі,Єнакієво)предлагаю развестись, и оставить нас, таких плохих и неправильных в покое.Одеса звісно їй сподобалась.Хоча ціни на житло,для учасників державної олімпіади з менеджменту....захмарні.За три дні,будучи учасником олімпіади,захищаючи честь ВУЗу витратила на проживання і їду 1200 грн,а ВУЗ вернув 330 грн.
цветите и пахните по ту сторону границы.
Последний раз редактировалось Alarmo; 28.08.2010 в 14:45.
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
Перш за все Ахмєтов народний депутат Верховної Ради України.
Туди він потрапив під прапорами партії, яка обіцяла всім підняття рівна життя, підвищення соціальних виплат, інноваційний розвиток...
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
Як добре що все не від Вас особисто залежить.Діло не поганих і неправильних. Діло в тому щот люди забули що за своє місце під сонцем можна боротися.І якщо люди об"єднаються,то вони страшна сила,і купка негідників котрі з цих людей живуть,і їхніх прихвостнів, котрі на таких форумах як цей стараються посварити простих людей зі Сходу і Заходу самі будуть летіти пер...ти і "радіти" що залишились живі.
И я в стопиццотый раз спрошу:почему ваш брат поднимает патриотизм на чужбине?
Деньги-мусор,Украина понад усе!
Кто постигает новое,лелея старое,тот может быть учителем.
Конфуций.
А хто Вам сказав що я акушер? Я казав що приймав роди,але це я робив ще навчаючись в ВУЗі. Тепер щодо заробітчан з Заходу України.Тільки що у мене була жінка.яка вже 13 років в Італії.Так я їй розповів про предмет нашого спору.Вона дуже довго сміялася.Казала що дійсно западенців багато.але єповно і східняків.Цілими сім"ями.У неї особисто чоловік 20 знайомих з Дніпропетровської області і з Донецька.Є і з Одлеської області є із самої одеси і немало.Так що Ваша байка про те що тільки з ЗУ заробітчани вже стара.Чому я не в Італії? Та тому що мені вже пізно.Я поки що маю роботу тут.
Социальные закладки