Тема для флуда, флейма и оффтопа...
Кулуары
Разбор полетов
Свой вариант
Сообщение от STK Це як, коли більш нікого немає вдома, сам з собою (чи сама з собою)? ))) Досвід твого тісного спілкування з ВЕСТОЮ зробив свою справу, роки твого навчання психології зведені нанівець! Сообщение от Gloomy Wolf Если никого нет дома, то там и сексом заниматься некому. А творчістю є кому займатися?
Боже, Україну збережи, Господи, помилуй нас!
Сообщение от Good++++ А творчістю є кому займатися? Творчество - процесс мистический, а секс - вполне реальный.
Сообщение от Good++++ Досвід твого тісного спілкування з ВЕСТОЮ зробив свою справу, роки твого навчання психології зведені нанівець! Ти що, яке тісне спілкування, ми ще навіть не розписалися
Краще згинути вовком, ніж жити псом!
Сообщение от Gloomy Wolf а секс - вполне реальный. В наш час вже й віртуальний є
Сообщение от Gloomy Wolf Творчество - процесс мистический, а секс - вполне реальный. Эх))) Бывает наоборот)))))
Сообщение от yaga Эх))) Бывает наоборот))))) Новый Год чаще ?
"Циники-это уставшие романтики..."
Сообщение от ПьюИк Новый Год чаще ? Чаще чего?
Сообщение от ПьюИк Новый Год чаще ? А где Янукович? Вложение 98516
Последний раз редактировалось Good++++; 12.12.2009 в 21:52.
Сообщение от Good++++ А где Янукович? Вложение 98516 ААААААААААААА!!!! РАКИ!!! ХОЧУ!!!
Сообщение от Good++++ А где Янукович? Вложение 98516 Помаранчеві раки символізують зміну політичних симпатій )
Сообщение от yaga ААААААААААААА!!!! РАКИ!!! ХОЧУ!!! Я теж, але зараз доводиться обходитися крабовими палочками...і навіть без пива
Сообщение от STK Помаранчеві раки символізують зміну політичних симпатій ) Не тільки раки, а й Чернігівське пиво! П.С. А раки якісь малюсінькі...
Сообщение от Good++++ П.С. А раки якісь малюсінькі... Але по три... ))
Сообщение от STK Я теж, але зараз доводиться обходитися крабовими палочками...і навіть без пива сравнил........
Сообщение от STK Але по три... )) грн./за 1 шт. Краще куштувати креветки тигрові...
Сообщение от Good++++ грн./за 1 шт. Краще куштувати креветки тигрові... Угу от них понос жиже...
Сообщение от yaga Чаще чего? Чаще того, что бывает наоборот....
Сообщение от ПьюИк Угу от них понос жиже... Сразу виден почерк интеллигента - пробовал и ощущал на себе. Поздравляю! П.С. А что ты там пальчиком колупаешь?
Сообщение от ПьюИк Угу от них понос жиже... Ну ви нормальні? Я зараз крабові палочки їм, а ви таке... ))
Сообщение от STK Ну ви нормальні? Я зараз крабові палочки їм, а ви таке... )) Крабові палички зроблені з сої, так що тобі загрожує зворотній процес...
Просмотреть облако меток
Правила форума
Социальные закладки