На мій особистий погляд, саме Ви шановний поділяєте і мої погляди і не тільки в цих питаннях. Я дякую Богу, що Він роз"єднав отділивши МП від КП саме тим, що Філарет був першим претендентом на посаду патріарха МП, і по волі Божій так не сталось. бо йому було предназчено отділити КП від МП.
І тільки за це, не кажу слава, а .добра пам"ять буде вічною. А для того щоб отримати і вічну славу треба зрозуміти, чому Бог не дав можливості Царю Давиду побудувати Храм Божий в Єрусалимі? І Бог йому сказав чому: Бо ти пролив багато крові! А побудує храм Божий син твій Соломон. Подібно так сталось і з Б.Єльціним в Росії, коли він передав державну владу КГБісту В.Путіну, який відразу поміняв крести на кремлівських вежах на зірки! Або той же В.Ющенко передав владу ворогу свого народу В.Януковичу! Тому і доброї пам"яті і поваги вони не будуть мати серед свого народу. То вже і відносно Патріарха Філорета КП можно предбачити, кому і для кого він має можливість підготувати свого наступного приємника, чим і вирішиться його наступна доля!
Социальные закладки