| ||
уж точно не тем которым ты...
http://www.tavriav.com/catalog/?p=189...Яйця курячі штучн. 0,20
блин.вы не одессит так точно...по всему городу огромные плакаты,прямо с марса ?...или Тель Авив ?
ТРАМ-ТАРАРАМ!!! – ось вам нова редакція статті 382 Кримінального кодексу України "Невиконання судового рішення", яка раніше стосувалася лише службових осіб, а тепер стосується ВСІХ:
Умисне невиконання вироку, рішення, ухвали, постанови суду, що набрали законної сили, або перешкоджання їх виконанню – карається штрафом від п'ятисот до однієї тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк до трьох років!
А для осіб, раніше вже судимих за злочин, передбачений цією статтею, або якщо вони заподіяли істотну шкоду охоронюваним законом правам свободам громадян, державним чи громадським інтересам або інтересам юридичних осіб – строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років!!!
Ви все зрозуміли? Банкірське лоббі долго думало, що ж його робити з безмозкими потрєб**дями, які нахапали кредитів, як "с**ки_блох"; живуть в кредитних хатах та їздять на кредитних тачках, які у них практично неможливо відібрати, і сміються в жадібні банкірські морди. Ну що ж, нарешті вихід знайдено – ВСІХ В ЗІНДАНИ!!! Не повернув кредит = судове рішення про стягнення тіла кредиту та купи штрафів, пені та відсотків = невиконання цього рішення = заява про злочин = кримінальна справа = тюрма.
http://blogs.pravda.com.ua/authors/montyan/4c691a75e0a5b/
----
Покращення життя вже сьогодні
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
Вот веселуха-то... Последний раз я брал кредит в 2005-м(отдал в 2006
), тогда высокую процентную ставку объясняли тем, что страна/экономика нестабильна, и они(банк) дополнительно страхуются от "невозврата". Но пришел мировой тухискризис и что? Все, уже никто и ни от чего не страховавлся?
PS Я всегда предполагал, что давание денег под проценты - рисковое занятие, потому и проценты такие, но теперь оказалось, что в Украине банковский бизнес безрисковое предприятие!??
Хотя .... какой президент, такие и законы.... он тоже много чего обещал перед выборами, а потом - "ну не шмогла я, не шмогла" (с).
[MOD]
) Навпаки, мені просто цікаво як з такими законами електорат чивокунЯ буде жити ...
Особливо зважаючи на вічні заборгованості сходу.
Як колись піарники рИгИоналів придумали байку про "колючим дротом схід" - то їх лідер тепер матиме змогу все це на практиці здійснити ... іронія долі ))))
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
і ці чудіки продовжують чудити на форумі , активно вговорюючи самі себе, що все було погано, зараз добре і буде ще краще!!
Социальные закладки