| ||
Это вроде как Хорошковского канал, и вроде как проект стартовал как раз тогда, когда Хорошковский был весь аж оранжевым.
Так что появление разнокалиберных кумиров малолетних помаранчей совсем неудивительно.
Если мне не изменяет память, в 2004 именно "Интер" организовал дешевый спектакль с палатками в лагерях противника и показушной реакцией львовян и донецких на "красные тряпки".
Долбоящик это всегда очень объективный источник, нечего сказать.
Судя по активности, героя темы таки не забыли.
Весна забыла, что есть осень
14/88
Гы. "забывших" все больше и больше.
Ну да,ну да...
Фальсифікація голосування
Для багатьох перемога Ярослава Мудрого стала несподіваною — протягом останнього дня голосування за кандидатуру князя надійшло 550 тисяч голосів, хоча за увесь попередній місяць — лише 60 тисяч. Навіть керівники проекту визнали, що підсумок може не відображати справжнього волевиявлення населення:
« Я знав про це до проекту, що готується «вкидання голосів» за деякі кандидатури, представлені в нашій десятці. Мені було відомо, що Ярослав Мудрий — один із них.[1] »
(шеф-редактор проекту Вахтанг Кіпіані)
За словами Кіпіані, ще за два дні до закінчення голосування з великим відривом лідирував Степан Бандера.[2]
Після оприлюднення результатів голосування про необхідність перерахунку голосів у проекті заявила ведуча Ганна Гомонай[3]
Якщо нікчеми почувши твоє ім’я здіймають галас, значить воно звучить гордо.
Социальные закладки