|
Гм...
Winston Leonard Spenser ChurchillГражданин любого государства, марширующий в рядах Гитлера, является нашим врагом.
Это относится не только к существующим государствам, но и всякого рода представителям подлой касты квислингов, сделавших себя агентами нацизма в борьбе с собственными соотечественниками и своей Родиной. Сразу же после победы мы привлечем их к суду наших трибуналов. Это наша политика и это наша декларация.
Последний раз редактировалось Sklif; 05.08.2010 в 12:52.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
во время ВОВ нормальные люди боролись не за псевдо государство, а за родине, свою Великую Родины.
а такие люди, которые верят в славные подвиги клОУН-УПАл ничего сами не соображают.
можно приводить тысячи и тысячи документов, свидетельств... только зачем? мировое сообщество показатель того что Степка не герой.
Весна забыла, что есть осень
14/88
Если мне будет нужен твой совет или мнение, я спрошу.
Черчилль бессмертен,Разговор был о нынешних жителях Лондона.
и гораздо более в курсе, чем нынешние жители Лондона - что прямо не указывалось, так что не виляй
Примерно, как и бандера к независимости Украины.Кстати, господину Черчилю тогда много кто был врагом, только какое отношение это имеет к Украине, а тем более ее борьбе за Независимость.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Якщо нікчеми почувши твоє ім’я здіймають галас, значить воно звучить гордо.
Показать скрытый текст
офф
вон твои соратники очень грамотные ...... аж рветТа хоч сьогодні про нас, бандерівців, про нашу протибольшевицьку визвольну боротьбу вже майже чули всі совєтські люди, то, проте, вони не завжди знають про нас правду. Багато дехто із совєтських людей, вірючі большевицькій пропаганді, думає, що ми, бандерівці, –справді "українсько-німецькі націоналісти" тобто гітлерівські, чи, як останньо брешуть большевики, англо-американські агенти, що ми справді – "куркулі" чи "буржуї", що ми справді – "бандити", і тільки тому сидимо в лісі й перебуваємо в підпіллі, що "боїмося народного правосуддя".
Усе це, що говорить про нас большевицька пропаганда, – найбезсоромніша, цинічно-підла брехня. Большевицькі вороги народу поширюють цю брехню про нас з метою закрити перед народними масами Совєтського Союзу справжній національно- і соціяльно-визвольний характер нашого руху. Вони бояться іменно, щоб народні маси Совєтського Союзу, пізнавші справжні цілі нашої боротьби, її прогресивний, народньо-визвольний характер, не заразилися революційними, бандерівськими ідеями і самі не стали за прикладом українського народу на шлях визвольної протибольшевицької боротьби. Большевицькі імперіялісти розуміють, що це означало б кінець їхнього панування над народами Совєтського Союзу, їхню загибель. Щоб не допустити до цього, щоб могти і далі безкарно гнобити й експлуатувати десятки народів Совєтського Союзу, сотні мільйонів працюючих, большевицькі бандити, з одного боку, докладають усіх зусиль, щоб фізично знищити всіх учасників нашого визвольно-революційного руху, знищити нашу підпільну революційну організацію, і, з другого боку, не зупиняються ні перед найогиднішим навіть наклепом, перед ніякою брехнею, щоб тільки наш революційний рух в очах народних мас Совєтського Союзу заплямувати, знеславити, ідейно скомпрометувати і таким чином зробити його неприйнятним для народів і працюючих мас Совєтського Союзу.
Весна забыла, что есть осень
14/88
Шо то вы как то дружно стали говорить о фекалиях.Это наверное такая новая,прогрессивная форма ведения диалогов? Понимаю...
Ну что же,не стану мешать вашей увлекательной беседе.
Вот блин...Несколько,ну как бы это...не совсем адекватных участников,превращают в грязную помойку и флудильню интересную тему.
И что характерно-безнаказанно. Тьфу...
Якщо нікчеми почувши твоє ім’я здіймають галас, значить воно звучить гордо.
Социальные закладки