|
Так и эти понты лимонят что Межигорье не их. Часть открыто честно говорят: "Это моё". А всё остальное - как и все политики: не моё, подарили, жены и т.д.
Так не кажется вам, что "понты" Тимошенко ещё циничнее, чем у всех остальных? Сказать на всю страну, что ты (Премьер-министр) бомж и арендуешь дом, а своего не имеешь!! Это за кого нужно держать народ?!!
ИМХО тут дело в циничности.
Я лично знаю одного довольно богатого человека вот уже как лет 10 не приобретающего себе жилплощадь. Жили одно время даже с женой в офисе. Вот такие бывают курьезы. Поэтому не вижу причин с таким недоверием относиться к тому, что у Тимошенко нет собственной недвижимости. На мой взгляд это вполне возможно. Зачем она ей? Жить ей что ли негде?
А я не знаю ни одного Премьер-министра (не просто богатого человека) европейской страны, у которого не было бы своего жилья. И даже не просто премьера в Европе, а влиятельного политика в Украине без жилья.
Вы можете любые оправдания и примеры подбирать. Но самому себе ответив на вопрос "Alеxey, ты веришь в то, что у Тимошенко нет жилья?" вам всё станет ясно.
Снова передергивание...
очередные бугагашеньки
Свобода" вимагає нейтралізувати діяльність вахабітів, що розпочали здійснення ритуальних вбивств українців.
Протягом одного місяця у Криму сталося два звірячих ритуальних вбивства дітей, що є брутальними виявами вахабізму. Кримська "Свобода" вимагає нейтралізувати діяльність усіх екстремістських та сепаратистських організацій на території АР Крим, скасувати автономію та ввести пряме президентське правління.
"Всеукраїнське об’єднання "Свобода" неодноразово та послідовно вимагало від правоохоронних органів вжити заходів щодо негайного припинення діяльності екстремістських організацій та угруповань на території України, але бездіяльність влади призвела до початку кривавої бійні. Так, саме кривавої бійні - коли у п’ятницю, 18 червня 2010 року, у селі Дніпровка поблизу Джанкоя 26-річний вахабіт перерізав ножем горлянку 5-ти річному Віктору Шемякіну зі словами "Это наша земля, а не ваша!" Це сталось у дитячій пісочниці, на очах у трирічної сестри безневинної дитини та іншої п’ятирічної дівчинки. Ще не минуло й місяця, як інший 30-ти річний вахабіт зґвалтував 16-ти річну дівчину та відтяв їй голову.
Міліція розповсюджує інформацію, що ці нелюди психічно хворі. Звичайно, саме психічно хворі вахабіти по всьому світу обв’язуються вибухівкою та влаштовують теракти. Будемо чекати поки вся Свята Таврида перетвориться на таку божевільню?!
Ми знаємо, що кримська влада наскрізь пронизана екстремістами та сепаратистами усіх мастей. Це продажні кримські чиновники потурають беззаконню, бо це їм вигідно – чим більше безладу, тим легше їм красти. Саме з владних кабінетів ллються потоки екстремістських на сепаратистських заяв, вимог, рішень, розпоряджень", - йдеться у заяві свободівців.
Кримська "Свобода" вимагає:
від президента України ввести на території Криму та Севастополя пряме президентське правління;
від Служби безпеки України негайно силовим шляхом нейтралізувати діяльність усіх екстремістських та сепаратистських організацій на території АР Крим та міста Севастополя;
від Верховної Ради України негайно внести зміни до Конституції України, скасувавши неконституційний статус Автономної Республіки Крим та міста Севастополя і, повернувши півострову споконвічну християнську назву Таврида, утворити Таврійську область.
Весна забыла, что есть осень
14/88
Вот еще ересь
Ветерани Другої світової війни підтримують ВО "Свобода" і виступають проти червоних прапорів
На прохання ветеранів Другої світової війни та мешканців області Одеська обласна організація ВО "Свобода" подала апеляційну скаргу на постанову Одеського окружного адміністративного суду від 14 червня 2010 року щодо відмови визнати незаконними дії голови Одеської обласної державної адміністрації Едуарда Матвійчука, який вивісив червоні прапори на адміністративних будівлях краю 8-9 травня 2010 року. У заяві ветеранів, зокрема, ідеться:
"Цілком підтримуємо дії ВО "Свобода" щодо захисту, в тому числі і в суді, історії українського народу від різних фальсифікацій з боку нащадків сталінських катів.
Влада повинна знати, що вона помиляється (або безсоромно лукавить), що, мовляв, червоні "прапори перемоги" надихають мешканців Одещини, зігрівають їхні серця і душі. Може, тим, що носили емблеми НКВД, що командували "заградотрядамі", розстрілюючи своїх же, радянських солдатів, тим високопоставленим нащадкам "маршалів побєди", які потопили в Дніпрі сотні тисяч ненавчених сільських хлопців, що їх терміново було мобілізовано перед взяттям Києва – може, їм і любі ці червоні серпасто-молоткасті сталінські полотнища. Це й не дивно, бо нинішня влада їх, липових "героїв", дуже шанує і леліє, забуваючи про справжніх фронтовиків (яких, як колись казав один з президентів, стає все менше, а ветеранів "вєлікой отєчєствєнной" – усе більше). Ми ж вбачаємо у такій благоговійній пошані влади до тоталітарних совєтських символів брутальне приниження, зневаження українського народу і Української держави.
Такого світ не бачив – щоб поряд майоріли на вітрі державний прапор України і прапор імперії, яка майже 70 років гнобила наш народ. І "вожді" якої, ніскільки не переймаючись, кидали у пащу воєнного Молоха мільйони простих радянських людей – за кожного знищеного фашиста вони поклали 14 радянських солдатів.
Ми шануємо пам’ять про полеглих. І саме тому переконані, що замість того, аби влаштовувати бучні святкування, з парадами й застіллями, влада мала би оточити увагою і турботою справжніх фронтовиків (а не тих, що до них, як кажуть, "примазалися"), а 8-9 травня відзначати як дні пам’яті і скорботи за полеглими".
Весна забыла, что есть осень
14/88
Ну раз батраки из Овидиополя делают ремонт твоим соседям, то тебе не составит труда узнать их фамилии. Овидиополь все таки деревня...
Как бы не оказалась твоя фантазия, публичной фантазией.
В Овидиополе практически нет строителей из коренных, вернее их очень не много и достаточно грамотные. За похлебку точно не работают!!!
Овидиополь больше аграрный по кадрам чем строитель. Хотя часто селятся у нас молдоване и ЗУ.Живут у нас и нанимаются, кто по стройкам, кто копать огороды, в зависимости от нужды и способностей...)))
Это только в твоей фантазии. Я же привел общепризнанное определение национализма из Википедии. Конечно, у тебя может быть свое представление и о том что такое капитализм и социализм, но это только твое представление. Я же пользуюсь определениями общепризнанными и стало быть понимаемыми одинаково большинством.
С идеей о титульности тягнибоковцы обкакались на долго.
Олег Тягнибок: Я не против равенства, но украинцев необходимо сделать титульной нацией.
Душечка, от которой веет сокраментальными выражениями о москалях и жидве. Подванивает "равенством", которое закрепилось в мозгах юных бандерлог, как жизненное кредо))
Необходимо кому и для чего? Можешь пояснить?
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Социальные закладки