| ||
Как человек истинно воцерковленный Янукович не может принять раскольника. И это очень обнадеживает. Это не Ющенко, который мог в один день помолиться во всех церквях подряд- католической, греко-католической, синагоге, у раскольников. Человек по настоящему верующий вселяет надежду.На жодне із запрошень зустрітися з Патріархом Київським Президент так і не відповів.
Київський Патріархат неодноразово просив Президента про зустріч, проте позитивної відповіді так і не отримав.
"Патріарх готовий зустрітись: є пропозиції, надіслані письмово і висловлені публічно - щодо продовження державно-церковних відносин. Та поки ніякої реакції немає", - розказав у коментарі Tochka.net прес-секретар Київської патріархії ієромонах Євстратій Зоря.
За його словами, з часу свого призначення на пост Президента, Віктор Янукович зустрічався "лише з представниками УПЦ Московського патріархату".
"З представниками інших українських конфесій зустрічей не було", - додав він.
Євстратій Зоря припускає, що ситуація може змінитись у зв'язку із призначенням нового голови Державного комітету з питань національностей й релігії - 5 липня ним призначили Юрія Богуцького.
"Можливо, у зв'язку з тим призначенням, процес контактів між главою держави й українськими релігійними діячами активізується", - підсумував він.
2 липня УПЦ КП запросила Віктора Януковича на святкування річниці Хрещення Київської Русі 28 липня, однак на даний момент не отримала ні підтвердження, ні відмови.
Він наголосив: «У мене є відчуття того, що треба приймати радикальні заходи з усіх сторін, і по кадрових питаннях, і по питаннях фінансування».
«Можу лише сказати одне: я не збираюся чекати, коли, як кажуть, петух прокукурікає. Не збираюся. Будемо приймати рішення сьогодні», - наголосив Президент.
http://unian.net/ukr/news/news-385701.html
----
Сказав , як відрізав ...
Це вам не рак, що весь час на горі свистить.
Згубний вплив має західна культура та північно-східне безкультур'я
явно на вас он действите как гипноз, если человек лезит во все камеры тулясь по ближе к святому отцу, еще не озночает что он "истинно верующий", да еще и слови "истинно" используете, не стыдно ли? откуда вам человку питающемуся ТВ эфирами знать где истинна?
тем более говоря про веру о человеке дважды осужденному, ну-ну янукович что сектантов набирает в свои интернет ряды?
Пару лет назад смотрела интервью Любомира Гузара( греко-католик).
Он негодовал по поводу того,что ВСЕ политики верующие только для фоторепортажей.
Тут Януковичу следует действовать решительней !самому стать Патриархом Всея Русы (по совместительству) и баста! объединить нас, всех в кучу , не разумных , говорят на Афон когда пришед он , то янгел небесный зеньки вытарашил дивлясь явившемуся ,дунул в лице его , и побежали из нутре его черти батальонами , удаляясь прочь , значит очистился наш родной и любимый св. Фёдырыч , самый раз и с попов вертикаль выстроить , да нас вразумить , овец заблудших,
Последний раз редактировалось Чивейра; 08.07.2010 в 16:43.
Беситесь-беситесьЗабавно за вами наблюдать
![]()
Социальные закладки