| ||
Тема: Дивізія "Галичина"
Фашисти - окупанти, а комуністи - хто? Хіба вони не прийшли на українську землю і не знищили українську державу у 1917-1921 роках? Громадяни СРСР стали у 1941-1942 громадянами Німецького Райху, але ж від того не стали ввважати його своєю державою, не пішли служити до вермахту. Держави, що панували над Україною змінювались, залишався лише український народ, якого не спромоглися знищити ні сталінські, ні гітлерівські кати.
"Хіба вони не прийшли на українську землю і не знищили українську державу"-Нет не пришли они там жили, и без самого активного участия Украины в революции небыло бы ни самой революции не СССР.
"Громадяни СРСР стали у 1941-1942 громадянами Німецького Райху, але ж від того не стали ввважати його своєю державою"-ну тогда они в двойне предатели.
Жили? А війська Муравйова прийшли в України не зі сходу? В Україні більшовицька революція не відбулася, у нас була створена незалежна демократична держава УНР.
Якого хріна тему про Шухевича і "Нахтігаль" закинули в "дивізію Галичина"?Це ж дві великі різниці!
В мене питання до русофілів = мазахістів. Ви тут дуже багато обливали брудом наших Героїв, героїв, які боролись лише за Україну й не жидним чином не скомпроментували себе.
Назвіть мені хача б одного героя так званої росії? Назвіть милосердного правителя, який би був безжальним до ворогів й любив власний народ?
Ви всі хворі мазахісти, бо ваші москальські володарі в першу чергу знущалися над власним народом. Так було завжди.
Але тут вам на московія...Ми українці не дозволил знущатись над своїми побратимами й вам стулимо пельку раз і на завжди...
пересипський
Не знаю,чи зможу...надто тяжку образу нанесли мені)))
Ну тодi приходь сюди. Смоешь обиду пивом
....
Социальные закладки