| ||
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Повірте, ви скоріше зі своїм Табачником, Зайцевою та Колесніченком доведете до теракта (не дай Бог!). А знаєте, що б відбулося в Польщі, Угорщині, Чехії, Словакії з тим, хто б називав людей, які боролися за створення національної державі - фашистами або зробив висловлювання про голодомор а-ля Колесніченко?
Доборолась Україна до самого краю, гірше ляха свої діти її розпинають. (с)
если внутри страны раскалывть людей ,определяя им место:одним первое ,другим второе ,то может вообще ничего не получиться (((((
а вот на это ответ будет или как обычно сделаешь вид ,что не заметил?
https://forumodua.com/showpost.php?p=12703082&postcount=50796
Каждый патриот хочет эмигрировать и любить родину на безопасном расстоянии
У Львові є російські школі, у Львові є російськомовні, у Львові і області виросли Юрій Башмет, Лариса Шевченко, Григорій Явлінський.
Ну от бачите, ви хочете рівноправ`я мов, а самі не хочете ні вчити ні українську літературу, ні мову. Я знаю як українську мову і культуру, так і російську мову, культуру і літературу. Питання: хто з нас "зашорений"?![]()
Последний раз редактировалось Арканум; 18.06.2010 в 17:12.
Ваши люди боролись,в основном, с польским и еврейскими детьми и стариками.И боролись они,это мы уже поняли,за свою и вашу страну,которая никакого отношения к моей стране не имеет и иметь никогда не будет.То,что касается всех революций,всех голодоморов,Сталина,Ленина и многих других,так вы не переживайте,-это наша история,от неё никто не отказывается,сами разберёмся.А вы уж как-то сами давайте, без нас.
Хто вам таку дурницю наговорив? Не говоріть виписками із совкових книжок.У моїй області, наприклад, всіх євреїв розстріляли і вислали концлагері угорці, причому разом з українцями і, що дивно, там була не стільки расова причина, а конфлікт між равином і угорською владою.
Я щось не зрозумів, ви з якої країни - "свою и вашу страну"?
Ха, вам же потрібні були російськомовні і щоб вам були відомі. От я і назвав найвідоміших, на мою думку. Марініну не став називати (це та, що пише детективи), назвав Шевченко - до речі, дуже хороша співачка з відмінним сопрано, невже не знаєте? Народна артистка СРСР.
Последний раз редактировалось Арканум; 18.06.2010 в 17:23.
Социальные закладки