| ||
Овощерезки Януковича чуть не закатали в газон журналиста СТБ
Охранники президента Януковича применили силу к журналисту канала СТБ Сергея Андрушко.
Об этом он рассказал «Украинской правде».
«Мы снимали выступление президента на выставке Агро-2010. Когда президент уже выступил, он пошел осматривать технику. Мой оператор побежал за ним вместе с другими, а я немного опоздал, потому составлял технику, шнуры ... Когда я тоже побежал, то дорогу мне перекрыл неизвестный мужчина», - рассказал Андрушко.
По просьбе журналиста представиться, мужчина ответил отказом.
«Когда я пригрозил ему, что все сниму на телефон, он заломил мне руки и бросил на газон. К нему присоединился еще один человек», - рассказал Андрушко.
Покращення-2. Перезагрузка.
Охрана Януковича повалила журналиста СТБ на пол
Каков поп - таков и приход...
ashamed to lie, ashamed to be silent, ashamed of doing nothing
Тим більше що вінок втік з під варти і ще на СВОБОДІ. Тому охрана так багато замахів на життя Яника і декларує, то маршрут міняють, то райони блокують та нікого не пускають, тепер за журналістів взялись.
Факт замаху на життя бачила вся країна, то ж охорона все робить правильно, президент як кришталь, дуже крихкий, не доведи боже ще яйце полетить, тепер реанімацією не обійдеться.
Як втішився, аж самому радісно стало...
Мова йшла про те, що вони дійсно були метою геноциду, як носії національної ідентичності.
Ось ти, друже, мабуть, міський житель. Ти багато знаєш колядок, як часто ходиш до церкви, чи співаєш повстанських чи інших народних пісень, чи декламуєш Шевченка, чи часто ходиш на роботу у вишиванці, чи встаєш під час програвання гімну, чи вивішуєш синьо-голубий прапор за вікно у свята та дні трауру тощо?
От бачиш, ти є не надто великим носієм національної ідентичності.
Я не хотів ствердити, що вищеописане роблять чи робили селяни. Я лише хотів загострити увагу на тому, що селяни більш інертні у зміні способу життя, тому і зберігають тривалий час надбання нащадків. От вони, справжні українці, і стали мішенню вбивчої машини.
Я розумію твої потуги змусити мене звузити прошарок тих, хто постраждав. Не варто намагатись. Метою були однозначно свідомі (усі безсвідомі нервово дригати починають) українці (в УРСР, за решту Ви собі визначайте самі), а вони у переважній більшості жили у сільській місцевості, маючи власне обістя чи кілька моргів городу. Цим усім вони не збирались ділитись з новоспеченими "робітниками та селянами". От і розплата...
"Цей народ знаходить більше задоволення в рабстві, ніж у свободі" (c)
Вот - откровенно и прозаично.Валентин Наливайченко заявил, что решение апелляционного суда Киева, которым руководители большевистского тоталитарного режима признаны виновными в геноциде на Украине в 1932-1933 годах, открывает возможность получить денежные компенсации для тех, кто пострадал от "голодомора".
Так нафига Украине геноцидная эпопея?
Ой, вам и только вам!
И это вовсе не потому, что "аватаром не вышли".
На это тебе уже ответили.Россия при распаде СССР осознанно объявила себя правоприемницей СССР. Со всеми вытекающими юридическими последствиями.
С тобой говорить не вижу смысла.
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Звичайно, бо доказати той факт що холокост був у значно менших маштабах можно за допомогою звичайного калькулятора. Хто читав Юргена Графта той питань по холокосту задавати не буде.
Але ми маємо свій справжній холокост, набагато страшніший. І ми маємо президента який знущається над пам’ятью жертв цієї трагедії в угоду Росії та як це не дивно Ізраілю, бо все государство засновано само на факті холокосту, і якщо цей факт геноциду буде не одиничний, то буде мат жахливі наслідки як для Росії так і для євреїв.
Чи розуміє це Янукович - звичайно розуміє. Ця справа може стати прецендентом у світі, а певні кола не можуть цього допустити. Тож і обрали му-му для народу, частину котрого це влаштовує, та в якого від слова свідомість виникає нудота, бо несвідомим (безсознательным) бути краще з точки зору Росії, ставлеником якої він і є.
евреев в Вторую Мировую уничтожали именно по национальному признаку. сначала сделали их людьми второго сорта, заставили носить отличительный знак (звезда Давида), пототом всех переселяли в гето (изолировали), после отправляли в лагеря смерти (в газовые камеры).
это был действительно геноцид.
«Логіка – таблетка від зомбування»
Каждый патриот хочет эмигрировать и любить родину на безопасном расстоянии
Социальные закладки