| ||
Дякую за останній лінк зі сканами. Додам його до вибраного.
Хоч я про це вже чув, але копій документів ще не бачив.
Ото цікаво буде дивитись (не мені, бо й так ігнорую) його виступи з засудженням нацизму без каяття та вибачень. З його вуст тепер віддаватиме гниллю при згадці щодо цих питань.
Вірно в статті зауважено, якби його батько служив у рядах червоній армії, то вже давно отримав би безліч нагород, вулиці його імені, школи тощо.
І не потрібно мені зараз заливати, що тим він і відрізняється від Ющенка, що не робить усіх родичів героями. Не треба! Той був "хороший", а той ще кращий.
"Цей народ знаходить більше задоволення в рабстві, ніж у свободі" (c)
Якби ми жили у правовій цивілізаційній країні (привіт моєму другові Kinger'у), то це вже могло б перерости у цікавий та повчальний судовий процес:
Відкрито провадження у справі про заперечення Януковичем Голодомору
У відповідній гілці свою позицію щодо цього питання більш розширено висвітлив.
Позаяк обмежусь лише зверненням до Вашого сумління, котре повинно би вшановувати пам'ять Ваших же, не моїх, загиблих рідних. І йому, сумлінню, визначати міру осудження Вами цієї ганебної сторінки історії СРСР.
тоесть вы считаете был геноцид (целенаправленое уничтожения украинцев) на Украине, а все остальные жертвы голодомора проживающие на территории Поволжья, Центрально-Черноземной области, Северного Кавказа, Урала, части Западной Сибири, Казахстана и Белоруссии просто умерли от голода, причиной чему были «репрессивные меры для обеспечения хлебозаготовок», которые «значительно усугубили тяжелые последствия неурожая 1932 года»
«Логіка – таблетка від зомбування»
Социальные закладки