|
Все, сейчас пойдут вопли и истерика...Здесь сказывалось вовсе не движение признательного сердца, а просто омерзительная привычка, привитая веками рабства и насилия.
Яку ціль ви ставили постячи це? Що я буду доводити що всі західняки були панами і мали дворянське походження? Абсолютно всі мої предки селянського походження з Полісся і в мене абсолютно не має і краплі благордної крові... повірте ніякого неспокою від цього не відчуваю.
До речі не сильно б гордився дворянським походженням, багато в чому бездумність цього прошарку який в ніщо ставив абсолютну більшість населення РІ, призвели до 1917 року...
Это из тех, что руки норовили целовать? В крови, видать...
И дворян походу пнуть за милое дело. А сам то рылом вышел для этого? Холопство точно в крови, что неудивительно.До речі не сильно б гордився дворянським походженням, багато в чому бездумність цього прошарку який в ніщо ставив абсолютну більшість населення РІ, призвели до 1917 року...
Да, и пусть Бузина приснится тебе ночью три раза.
Так ты прав, это действительно сложно
Стиль изложения, конечно, сугубый. Но циферки - на месте.В Україні навчання населення грамоті здійснювалося через мережу товариства «Геть неписьменність», створеного в 1923 року. У 1936 році його було ліквідовано як таке, що виконало свою роль.
За Всесоюзним переписом населення 1936 року 85,3 % людності України було грамотним проти 57,5 % у 1926 році. Україна ставала республікою суцільної грамотності, мала висококваліфіковані кадри в усіх галузях народного господарства, науки, культури.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
мдя.....
http://lib.ru/FISKANDER/r_olad_i_tridcat__sed_mogo_goda.txtПод любыми пытками надо говорить только правду! А ты, как гнилой интеллигент, стал выкручиваться: съел, но не брал.
Социальные закладки