Чи потрібний федеративний устрій Україні?
В різних топіках то тут, то там підіймається час від часу ця тема, тож пропоную централізувати її обговорення. А заодно проголосувати.
|
Чи потрібний федеративний устрій Україні?
В різних топіках то тут, то там підіймається час від часу ця тема, тож пропоную централізувати її обговорення. А заодно проголосувати.
Тут могла бути ваша реклама
Я б не був собою, щоб не наробив помилок.
Тож вибачайте. )))
Третій варіант правильно - "Не визначився".
Якщо адміни можуть виправити - було б чудово.
Этого не будет ближайшее время точно.. Но проголосовал "За".
Может это поможет разобраться - где какая культура более "ридна", и поможет жить людям более комфортно
Федерация в Украине невозможна. Перегрызуться все. Или раскол - или как есть.
А что подумал Кролик - никто не узнал. Потому что он был очень воспитанный.
Ага, як і очікувалося, замість конкретних і зумовлених реальністю фактів якоїсь необхідності в федералізації, одні стереотипи та емоції.
Ти ж мабуть дома під дуже товстою ковдрою російською розмовляєш, щоб не почув ніхто. Боїшся щоб не почув ніхто і не почав ще сильніше пригноблювати тебе і російську мову в тобі.![]()
Ані в кіно сходити, ані звернутися в якусь державну установу - всеж заполонила українська!
Відкрився новий семизальний кінотеатр - хоча б в одному з залів кіно російською показували - все ж з українським дубляжем йде!![]()
Щодо школи, то це питання деже добре розкрито, як і мифи та стереотипи, що переслідують його в темі про "російську мову" на нашому форумі (чит. пости Європа).
Цікаво послухати, про те, як хтось когось годує.
Я навть знаю хто і кого, Янукович і його команда дуже багато про це розповідали їздячи по Донбасу, та Півдні України.
Нажаль тільки це популярний в певних колах міф розбивається, якщо подивитися співвідношення дотацій та прибутків по областям.
Але ж і слово "область" швиденько замінили на "регіон", то хай тоді буде "по регіонам".
А по швам як ти кажеш у нас тріщить, так це саме тому, що ті політики-князьки рвуть і шматують унітарну державу. ЇМ ВИГІДНО ЦЕ ЕКОНОМІЧНО.
Тому і тріщить.
Последний раз редактировалось YOKO; 11.05.2007 в 15:42.
Хоть унитарное,хоть федеральное- жить надо по Конституции. А у нас так жить не привыкли.
согласенщо ті політики-князьки рвуть і шматують
не согласенунітарну державу
По бумагам - унитарное государство, фактически - нет.
Провокаций конечно хватает! И тот же кинотеатр семизальный вместе с остальными до конца года переведут
Это действительно на руку политикам - ибо ...и востанут люди против галицких оккупантов!... А это понятное дело - куча голосов на выборах..Согласно норме нового закона, объем дублированных иностранных фильмов на украинский язык до конца года должен составлять 100%.
Наконец-то ты написал что-то стоящее! В чем-то ты прав, под ковром на русском я не говорю. Кино дублируется тоже на моем языке, но русскоязычного канала нет и не предвидится. Много датаций идет на восток? Да это так! Это, в основном газовые дотации-идут они на предприятия, в частности в металургию. А ты знаешь, что это наш основной экспорт, что он нас фактически спас в 90е годы. Даже рыбный порт им был завален. Металом, а не колбасой чи салом. Хотя сельхозпродукция должна быть по идее нашим главным экспортом.
"Друзьям" советую посетить мою домашнюю страницу.
Ні, я з принципу не являю чудес першим.
Ось як явите - я відразу за вами.
Це що жарт?Сообщение от dam
Як це немає російськомовного канала?!
Я надіюся, модератори дадуть належну правову оцінку твоїм словам.Сообщение от Sasha!
Є чітко встановлена сувора норма форуму, яка забороняє подібні речі.
Последний раз редактировалось YOKO; 11.05.2007 в 16:03.
Покажи мне хоть один украинский русскоязычный канал на 100%.
"Друзьям" советую посетить мою домашнюю страницу.
блин вся Россия держиться на федерациях живут нормально, кроме Чечни конечнои то с ней уже уже вроде тоже нет проблем...
Давайте не будемо впадати в маразм.
Це ж абсурд - 100% трансляція НЕдержавною мовою.
А той же згаданий Інтер більшу частину доби "російськомвний".
Социальные закладки