|
Сообщение от Уильям Тэйлор
А подъема экономики на Украине не будет
"Olivi@" і всім подбним, ви ніколи не задумувались над тим, кому і для чого потрібно підвищення економіки в Україні? НА добро чи зло? Візьмем реальний приклад всім відомий, бо відбувався на наших очах і порівняємо: США і СССР по економічному розвитку ВВП. США на першому місті в світі ми в СССР на другому, а по житєвому рівнню серед інших країн світу США входять постійно в 1 - 5 місто в світі, а СССР в 60 - 70. Я вам авторітетно заявляюю, як і при минулій владі і особисто при сучасній злочиній владі коли вони підвищуть економіку в 10 разів рівень життя практично не покращеться. Ви обрали не наріжний камінь, а комуно-соціальний камінь спокуси, зла і насилля: "І хто впаде на цей камінь, той розіб"єься, а на кого він упаде, того роздавить". (Мтв. 21; 44)
Конечно, "мир - хижинам, война - дворцам!" Подобные Оливии считают, что повышение уровня экономики благотворно скажется на тех, кто получает социальные выплаты (их будет откуда платить).
Нам, безусловно, очень приятно, что Вы "авторитетно (!) заявляете", что уровень жизни не повысится, но после предыдущей "злочинной влады", хотя бы мог остаться на прежнем уровне, это уже будет достижением
Религиозные тексты (а вернее, части, вырванные из контекста) в теме "Свобода и Тягнибок" обсуждать уж слишком...
написала очень странную диссертацию на тему "Антропонімійна система Верхньої Наддністрянщини кінця ХVІІІ- початку ХІХ ст. (прізвищеві назви)" Причем защищалась в "домашнем совете"
Учитывая тот факт что за 14 лет на докторскую она так и не созрела можно сделать вывод о недостатке мозгов и/или денег
Time is the only critic without ambition
СССР 60-70?
чтокурилафтар?
Весна забыла, что есть осень
14/88
"Істинко" и всем подобным, сейчас мы не говорим об экономике. В данном случае речь идет о гуманитарном аспекте."Olivi@" і всім подбним, ви ніколи не задумувались над тим, кому і для чого потрібно підвищення економіки в Україні? НА добро чи зло? Візьмем реальний приклад всім відомий, бо відбувався на наших очах і порівняємо: США і СССР по економічному розвитку ВВП. США на першому місті в світі ми в СССР на другому, а по житєвому рівнню серед інших країн світу США входять постійно в 1 - 5 місто в світі, а СССР в 60 - 70. Я вам авторітетно заявляюю, як і при минулій владі і особисто при сучасній злочиній владі коли вони підвищуть економіку в 10 разів рівень життя практично не покращеться. Ви обрали не наріжний камінь, а комуно-соціальний камінь спокуси, зла і насилля: "І хто впаде на цей камінь, той розіб"єься, а на кого він упаде, того роздавить". (Мтв. 21; 44)
💙💛
Якщо у свободи є ім’я. То це ім’я — Україна! © Урсула фон дер Ляйен
Социальные закладки