| ||
Вибачте це ви починаєте все пертворювати на клоунаду, це цілком стандартні фразиВ цьому конкретному підручнику невдала фраза, малося на увазі абсолютно те ж саме. Чи ви почнете доводити, що в українських школах вчать що 140 тис. років саме українцям..і це передбачено програмою? Якщо так, то ви глубоко помиляєтесь...))
Чомусь в таких як ви, при появі подібних фактів пропадає будь яка можливість аналізу тільки пробачили десь древній період, тисячі років та слово український чи Україна і зразу - ги-ги-ги..украинский...ги-ги-ги...сто сорок тисяч лет...ги-ги-ги. Але при аналогічній ситуації з факту вичення Історії скажемо тої ж Росії, чомусь зразу з"являється цілком адекватне розуміння того, що мається на увазі просто територія сучасної країни
Последний раз редактировалось Liubertas; 02.06.2010 в 19:34.
Сегодня началось тестирование. Сдавали украинский. Смотрела репортаж на АТВ, так наши дети совершенно спокойно, с чистым сердцем признались, что сложностей не возникало. Скорее, так психологически сложно было.
Вот, а мы тут "невидимые фронты языковые" устраиваем. А есть ли проблема, спрашивается? Если выпускник достойно сдает украинский, все сказано.
помітив.. і що? В наведеному мною прикладі історія первісниго ладу на території Росіії розглядається в контексті історії Росії. Вас це не смішить?не обурює? Чому? Чому ви вчепидлися в цю одну невдалу фразу і робите по ній висновки по всій історіографії України, а на будь які аргументи відповідаєте "я привыкла верить своим глазам"..а крім того щобачити очима не пробували обдумувати побачене..кажуть допомагає![]()
Вот у меня идея какая в голову пришла. А что, если и Вам попробовать тесты пройти? Вот и узнаем картину состояния.
Последний раз редактировалось *КЕКС_ЛЕДИ*; 02.06.2010 в 19:55.
Устал от всех… Хочу пожить немного один. [I](с) изобретатель водородной бомбы[/I]
Речь идет о территории, которая сейчас занимает Россия.
«Найдено множество доказательств того, что в позднем палеолите человек разумный заселил всю территорию нашей страны, продвигаясь в ее глубь с западных и южных направлений.»
В отличии от истории Украины, которую формировали первые люди миллионы лет назад.
Миллионы лет прошли, а первые люди Украины остались прежними.
Социальные закладки