| ||
А чого ж не згадуєш як ганяли прокремлівську Армію людову, замполіт ти наш?То что они упивцив по лесам гоняли , так это не секрет, но это другое.
А я вообще-то обо всех украинцах. Так это выходит для тебя украинская кровь водица. Они и не люди вроде. Вступил в колхоз - на гилляку.Факты есть. Я смотрела статистику которую здесь выкладывали. 2/3 жертв УПА мирные жители. К окулисту сходи. И падежи подучи.Про массовые убийства мирное население фактов нет.
Всё будет хорошо, главное в это искренне верить
Всё будет хорошо, главное в это искренне верить
Усіх їх героїзувати, напевне, і паперу би не вистачило. Але у европейській цивілізованій Польщі вони є ветеранами Другої Світової Війни. Отож, вважаємо, що вони для них герої, хоч і без указів:
Ветерани АК і АЛ практично не виявляють одні до одних ворожнечі — їхніми ворогами були німецькі нацисти та українські націоналісти. Були ще й НКВСисти, але в силу потепління польсько-російських стосунків і в силу дражливості цього моменту в стосунках між АК і АЛ про них згадують частіше у організаціях колишніх «сибірських засланців». Деякі організації ветеранів співрацюють, інші — ні. У Варшаві ветерани обох армій перебувають в Об’єднанні учасників Варшавського Повстання. День Ветерана святкують усі, не залежно від того, хто в якій збройній формації служив. Днем усіх ветеранів Другої світової у Польщі визначено 1 вересня.
"Цей народ знаходить більше задоволення в рабстві, ніж у свободі" (c)
Так ви відповіли "Мальчишу Кибальчишу" на його повідомлення: "Сообщение от Мальчиш Кибальчиш.
Так это когда есть неисчерпаемый человеческий ресурс в виде обязательного призыва можно относиться к солдатам как к "пушечному мясу". Поэтому Жукова, иначе как "мясником" ветераны и не называли.
Ни один полководец в человеческой истории не пролил без толку столько солдатской крови, сколько её пролил маршал Жуков!" Додам і я в підтримку висловненого в "Полковником" Я своїми очима бачив тих калік інвалідів червоноармійців просивших милостиню у голодного народу. За них ніхто і ніколи по суті не піклувався. Сталін і комуністична влада спасала тільки свої вовчі хижі шкури любою ціною! Їх ніколи не хвилювала судьба Русі і Руського народу!!! Десь років 35 а може і більше тому, я написав вірш, пам"ятаю тільки початок:
"Могила братская святая, войны расплата роковая, могила общая на всех одна, испивших чашу горькую до дна. Героев павших породнила, живых судьба об"единила...". І зараз я, як автор змінюю слово "об"единила", бо не можливо об"єднати добро і зло. Мій рідний самий старший брат загинув під Ковелєм в 18 років червоноармійцем. І я маю право так сказати.
Або ще, назви вулиць у Польщі формувань, котрі брали участь у зачистках ЗУ, але нічого, я до цього спокійно ставлюсь:
Вшанування Армії Крайової та ОУН-УПА
Последний раз редактировалось at3s; 31.05.2010 в 16:34. Причина: Не ту цитату використав...
"Цей народ знаходить більше задоволення в рабстві, ніж у свободі" (c)
Социальные закладки